Vai satraucos par daudz?

Reitings 188
Reģ: 14.09.2015
Man nepatīk viena lieta mūsu attiecīcās ar vīru. Kad viņš aizbrauc uz savu dzimto pusi laukos, viņš tā kā mazliet noraujas no ķēdes :-P
It kā brauc pie vecākiem, bet realitātē pārsvarā satiek čomus, kas pats par sevi nebūtu nosodāms, bet viņi tad lieko alkoholu, braukā kaut kur apkārt, var notusēt pat visu nakti un mājās pārnākt tikai no rīta.
Jā, es arī satieku savas draudzenes, bet nu mēs aizejam pasēžam pāris stundas kādā kafejnīcā, parunājamies un viss, nekad nav tā, ka mēs pa nakti kaut kur tusētos un dzerstītos.
Dažreiz braucu līdiz uz laukiem, jo tomēr vīra vecāki ir jāapciemo. Bet realitāte izvēršas tāda, ka tieku atstāta ar viņiem viena un viņš dodas satikt draugus. Tad nu mirstu no garlaicības visu nedēļas nogali.
Vai jūs satrauktos par šādu situāciju?
05.02.2017 08:27 |

10 gadi
Reitings 984
Reģ: 29.01.2009
Man taa nebuutu probleema,ka viirietis atpuustos ar draugiem.Man atkal atiecibaas ir otra galeejiiba,viiram nepatiik bez manis nekur iet vienam ar draugiem.Mani vienu vinjsh laizh pie draudzeneem,pat peec tam pa maajaam izvadaa.Bet pats vienmeer iet ar mani pie saviem draugiem.Draugi jau arii zin,ka mees vienmeer esam kopaa.Vienreiz kad beidzot vinju pierunaaju aaiziet vienam uz biljardu ar draugiem,peec stundas visa kompaanija mani gaidiija pie durviim un luudzaas,lai eju ar vinjiem,jo kaut kaa truukstot vinju kompaanijaa bez manis.:-D:-D:-D:-D
05.02.2017 13:32 |

Reitings 188
Reģ: 14.09.2015
Man kā alkohola nelietotājai grūti novērtēt, vai tas ir vai nav ok. Kā arī par to, ka iet bez manis. Tāpēc gribu dzirdēt citu pieredzi
05.02.2017 13:44 |

Reitings 1230
Reģ: 30.01.2015
Manuprāt, ja tas notiek 2 mēn. reizi, tad tas nav nekas traks, cilvekam domaju jādod arī privātais laiks, ja vińš grib pavadīt to ar draugiem, tad tā ir vińa izvēle.
Arī mans vīrs, ja aizbrauc pie vecākiem reizem iziet dzimtajā pilsėtā atpūsties un es vińu pipnīgi saprotu.
Kā arī uzskatu,ka nekas traks ar draugiem vienam aiziet uz baaru iedzert un parunat veču runas, bet viss atkarīgs no biežuma. Mēs var teikt visur ejam kopā, vet nav problemas ari pa vienam kaut kur aiziet :-)
05.02.2017 13:55 |

Reitings 1912
Reģ: 13.05.2016
Man ir kaut kas līdzīgs..tik manejam tie draugi kkādi zāles kurītāji, nenopietni cilvēki, draudzene ar retajam, pārsvarā piegulētājas vai 3 vienlaicīgi, takā man tur nav ar ko draudzēties. Man gan taja visā visvairāk nepatīk tas, ka viņš tik atpūšas kamēr man bērns jāauklē un līdzi ar mani nekad nav ņēmis..
05.02.2017 14:03 |

Reitings 159
Reģ: 09.12.2016
Ja tas notiek tikai reizi divos mēnešos, tad nesatrauktos. Cik saprotu, tad viņš jau pa klubiem netusē, bet kaut kādos laukos ar citiem vīriešiem vienkārši piedzeras. īpaši problēmu neredzu, ja vien viņam arī ikdienā nav kāda alko problēma. Nepatīk vienīgais fakts, ka tevi paņem līdzi un atstāj mājās, arī tā braukāšanās dzērumā, jo nav taču droši. Ja puisis ir runājams, tad parunā ar viņu un centies viņam parādīt šo situāciju no malas.
05.02.2017 17:13 |

Reitings 1852
Ja visas šīs reizes viņš nepārdzer jēgu, bet vienkārši iedzer ar draugiem, es neceptos. :-) Vīriešiem ir vīriešu lietas , kuras jārespektē.
05.02.2017 17:19 |

Reitings 4113
Reģ: 14.11.2012
Peekaboo,
offtopic, bet kā jums izgāja Ziemassvētkos? Atceros, ka viņš teica, ka pie draugiem svinēs, kā beigās bija? :-|
05.02.2017 17:23 |

Reitings 1912
khkh , pateicu ka nekur nebrauks un viss :D bēdīgs gan palika un purpināja ka jāsēž mājās kā pensionāram.
05.02.2017 17:47 |

Reitings 1143
Reģ: 06.07.2013
man attiecībās vienmēr savādāka attieksme bijusi, vienmēr gribēja ar mani kopā tusēt.
neesmu oma, kura nesaprot, ka var kādu reizi arī ievilkties tas pasākums. ja ievilktos bez manis... grūti izdomāt, skatoties cik bieži, bet ja tik reti tad problēmu neredzu. Es arī garāža kādu reizi varētu ar čaļiem ietusēt, nu varbūt ne ziemā kad auksts un riebīgs :)
man liekas, ka jā, tu satraucies par daudz. bet attiecības ir dažādas, citās ir striktāki nosacījumi un arī to es saprotu. bet tad abiem jābūt tādiem striktajiem nevis vienam :)
05.02.2017 18:02 |

Reitings 10185
Reģ: 19.11.2014
Woow, Ziemassvētkos iet tusēt pie draugiem un purpināt, ka jāsēž mājās kā pensionāram? Ziemassvētki vispār ir ğimenes svētki, ja nu viņam nav zināms. Un kas tie par draugiem, kuri svin ar draugiem, nevis savām ğimenēm? Vienīgais ko varu iedomāties kā attaisnojumu, ka visi ir bāreņi, savādāk tas liekas vairāk nekā bērnišķīgi un truli.:-|
Un tevi Ziemassvētkos atstāt mājās vienu ar bērnu. Nāk prātā šī bilde:
05.02.2017 18:09 |

Reitings 1912
Aaa tas starpcitu bija jaunaisgads ne ziemassvētki :D
05.02.2017 19:11 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Nav saprotama šāda noraušanās no ķēdes. Man būtu šādās attiecībās ļoti, ļoti grūti saprast to, ka cilvēks savādāk laukos nemāk atpūsties..
05.02.2017 19:27 |

Reitings 4298
Vitucis, vai nav opcija aicināt draugus pie vīra vecākiem (viņiem ir privātmāja?). Tu saki, ka vienreiz tikai bija balle ar otrajām pusītēm. Bet, ja neviens neko nedarīs un neorganizēs, tad nekas arī nenotiks. Varbūt uzņemies iniciatīvu un ik pa laikam noorganizē kādu tusiņu/spēļu vakaru/vasarā šašliku cepšanas pasākumu vīra draugiem un viņu otrajām pusītēm.
05.02.2017 19:29 |

Reitings 5119
Tas, ka viņš iet ar draugiem tusēties, manuprāt, ir normāli,
šis gan man nepatiktu:
Dažreiz braucu līdiz uz laukiem, jo tomēr vīra vecāki ir jāapciemo. Bet realitāte izvēršas tāda, ka tieku atstāta ar viņiem viena un viņš dodas satikt draugus. Tad nu mirstu no garlaicības visu nedēļas nogali.
05.02.2017 19:37 |

Reitings 197
Reģ: 29.10.2016
Es nesatrauktos, jo draugam uzticos, bet pieņemami arī nebūtu. Draugs gan mēdz viens aizbraukt ar draugiem atpūsties, bet es vienmēr esmu aicināta līdzi, dažreiz tikai iekrīt citi plāni. Tā gan nekad nav tikai puišu kompānija, parasti kādam ir sieva/draudzene, reizēm esmu vienīgā meitene, bet vienmēr visi ir aicināti un gaidīti. Nav nekādu "es tusēšos, bet tu, sieviete, pastāvi pie ratiem". Tikai puišu ballītes ir vecpuišu ballītes.
05.02.2017 21:03 |

Reitings 416
Reģ: 15.01.2014
Es gan nezinu, cik jums abiem ir gadu, bet man tāds "vīrietis" būtu par nenopietnu.
05.02.2017 21:28 |

Reitings 269
Reģ: 21.11.2016
Es laikam esmu viena no retajām, kura nesaprot, kas tur tāds! Protams, katram cilvēkam dzīvē pienāk tas vecuma posms, kad (ja vēlas veidot ģimeni un dzīvot pieauguša cilvēka dzīvi) jāpiebremzē ar iknedēļas ballītēm vai alus dzeršanu bāros katru piektdienas vakaru, taču tas, ka ir sasniegts konkrēts vecums, nenozīmē, ka tāpēc cilvēkam pēkšņi jāatsakās no pilnīgi visa, kas viņam sagādā prieku! Ja šī tikšanās ar draugiem notiek reizi divos mēnešus, kur ir problēma atļaut vīrietim satikties ar draugiem, pat ja viņš ar viņiem kopā pavada visu nakti!? Nu un tad, ka viņi tur dzer, kad satiekas!? Ko viņiem, kā večiem, kuri satikušies reizi divos mēnešos, tajā garāžā vai pie biljarda galda darīt? Pļāpāt par riepām vai sist pa bumbiņu, un pie reizes izšūt krustdūrienā!? Saprotu, ka ir pāri, kuriem patīk visur iet kopā un bez maz vai neatkāpties vienam no otra ne soli - ja uz ballīti, tad kopā, ja satikties ar draugiem, tad kopā, taču man pašai attiecībās ir svarīgi ļaut otram cilvēkam justies brīvam. Un ar vārdu "brīvs" es nedomāju iešanu pa kreisi vai dzeršanu katru nedēļas nogali, bet gan vienu nakti (parasti sanāk reizi 2-3 mēnešos), kuru viņš var pavadīt kopā ar saviem labākajiem draugiem, pārrunāt veču lietas un atpūsties no ikdienas. Es savam vīrietim pilnībā uzticos, laikam tāpēc man nekad nav bijušas problēmas atrast ar ko nodarbināt sevi, kamēr viņš ir kopā ar draugiem. Ja godīgi, tad visbiežāk, lasot šādas tēmas, ir baigi žēl tos vīriešus, jo, ja vīrietis ikdienā ir labs vīrs, gādīgs tēvs, ja godprātīgi strādā, neiet pa kreisi, nav dzērājs vai tusētājs, ir baigi skumji, ja pat reizi divos mēnešos viņš nedrīkst viens pats pavadīt laiku kopā ar saviem draugiem. Bet nu... to vajag izrunāt aci pret aci ar vīru, nevis vadīties pēc forumā izlasītiem viedokļiem, jo, tā kā te daudzas raksta, ka tādu uzreiz pamestu vai nekur nelaistu vispār, autore salasīsies to visu un ies nabaga vīram uzbrukumā. Beigās vēl mājas arestu uzliks.
06.02.2017 00:05 |

Reitings 269
Tikai puišu ballītes ir vecpuišu ballītes.

Nu ja. Tiklīdz esi ar kādu attiecībās, tā viss - draugus satikt un veču bariņā atpūsties nevar, obligāti jāņem līdzi visas draudzenes un sievas. Man, goda vārds, tie vīrieši nereti ir žēl. Laikam neviena no tām draudzenēm nekad nevar iedomāties, ka varbūt tā viena sasodītā puišu ballīte ir tas, kas vajadzīgs, lai tas vīrietis varētu pabūt ar saviem draugiem, izrunāties pa veču lietām un mazliet atrauties no ikdienas, nevis nepārtraukti visur būt ar savu draudzeni. Džīzas... Tagad tiešām redzu, cik nenormāli privātīpašnieciskas spēj būt sievietes.
06.02.2017 00:09 |

Reitings 197
Reģ: 29.10.2016
Ophelie_,
Es to rakstīju par savu situāciju, ne kā likumu. Mums ir attiecības, kur pasakam, ja vajag savu laiku, vienalga, mājās būt vai dzert ar draugiem, tas arī tiek ieplānots bez pārmetumiem. Tikai puišu apvienības mēģinājumus, kas arī ir laiks ar draugiem tikai puišu kompānijā, neskaitu kā ballītes.
06.02.2017 00:32 |

Reitings 269
krissycat, atvaino, ja izklausījās, ka mans komentārs adresēts konkrēti Tev. Gluži vienkārši, izmantojot konkrēto frāzi, nerakstīju konkrēti par Tavām attiecībām, bet vispārināti - par tādām, kurās vīrietis vispār pazaudē jebkādu daļu savas brīvības. Tādas attiecības esmu redzējusi savu paziņu lokā, tāpēc rakstot aizdomājos par šo tēmu. Iespējams, sanāca pa skarbu un pie reizes varēja pārprast. :)
06.02.2017 00:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)