Sveikas! Ar māsu gribam šodien gardu picu. Izvēle ir ļoti liela, bet es neesmu tas lielākais picu eksperts. Kur ir garšīgākās picas? (l) Vēlams centrā :-)
Man visvairāk garšo Vairāk Saules un Makss un Morics (tas gan ne tuvu nav centrā). Nemīļāka pica laikam ir Lulū. :-D Bet piekrītu, ka gardākās laikam ir pašu taisītās, jo patiešām labas picas LV laikam vispār neesmu ēdusi.
Picu Darbnīcas fenomenu gan neesmu sapratusi. Galīgā izsalkumā gabaliņu varētu apēst, bet nelabprāt. Protams, protams, katram sava gaume, ne jau tās būtu sliktākas. :-)
Man patīk Picu darbnīca, arī Lulu (bet ne visas picas), bet paši izvēlamies gatavot mājās paši, jo tā varam kontrolēt garšas un produktus + kopā forši pavadīts laiks.(l)
Kad man sagribas picu, eju tikai uz Picu darbnīcu. Bet nu tiem cilvēkiem, kuriem garšo plānās, klasiskās itāļu tipa picas, tur noteikti ne visai patiks..
Esmu ēdusi Jelgavas picu darbnīcā kuru visi slavē, bet nesajutu tur neko īpašu . Varbūt tas tāpēc, ka mana perfektā pica ir ar kečupu un sieru, un dažreiz vēl var būt salami ( nav lielu prasību) . :-D