raven, super, malači! :) Nerea, Tu pārsteigta, ka tik ātri? Pat man pēc ķeizara teica, ka tas gads nav obligāts. Tik lai pirms tam aizeju pārbaudīt, vai ar rētu viss ok.
Es pārsteigta, jo, jā, ārsti neiesaka ātrāk par gadu. Bet es zinu, ka ir sievietes, kas grib to mazo starpību, un savā ziņā to saprotu, bet apbrīnoju arī par apņemšanos, jo viegli nebūs.
Nu jā, ir, ir itkā tas gads. Bet, ja veselība atļauj, tad kāpēc gan ne. :) Un, sākums būs grūts. Kad mazie paaugsies būs krietni vieglāk + arī bērniem savā starpā interesanti. :)
Nerea, Norvēģijā neiesaka ātrāk par pusgadu. Arī Latvijā, pēc tam, kad nācās pārtraukt grūtniecību otrajā trimestrī, man ārste ieteica nemēģināt ātrāk par pusgadu.
Atceros, ka kaut kur šo jau vienreiz rakstīju. Bet nu var arī vēlreiz. :-D Man mazajiem starpība 2 gadi ar kapeikām un tāpat kā Aijaijaaa arī nožēloju, ka nenopirku tandēmratus. Izmantoju ratus ar kāpslīti, bet reizēm ir grūti. Vispār tas ir ļoti atkarīgs no bērna un pastaigu garuma. Ir bērni, kas kā iemācās staigāt ratiem pamāj dusmīgas ardievas un ir kā manējais, kam patīk ārpus mājas gulēt, kas bonusā ar manām garām pastaigām noved pie tandēmratiem kā labākā risinājuma.