Drīz laikam būs pienākusi mana pirmā reize, kas tikai mani sajūsmina, ka varēšu būt vēl tuvāka ar savu mīļoto.(l) Bet no otras puses man ir neizmērojamas bailes no SĀPĒM. Ja negribat iebiedēt, varat nestāstīt :D , bet tomēr mani interesētu, kā Jūs aprakstītu to sajūtu, kad pirmoreiz ievada dzimumlocekli. Vai tiešām tās sāpes ir tik nežēlīgas un nepaciešamas?
Es arī baidījos,ka sāpēs un asiņos. Bet asins bij pavisam minimāli, noteikti ne tā,kā biju izfantazējusi :D un sāpes..tikai pirmajās min. mazliet sāpēja.
Nu manam pirmajam puisim bija vislielākais loceklis kādu es visas dzīves laikā esmu redzējusi , tāpēc sāpēja gan bišķīt, bet tikai pirmajos mirkļos, asiņu nebija. Vispār nebija traki, bet bauda baigā pirmajās reizes nebija :D Kaut kur ar 4 reizi sāka patikt tā pa īstam :D
Visi cilvēki ir dažādi. Kādam būs sāpes, bet kādam var arī nebūt. Bet piekritīšu booboo, obligāti ņem lubrikantu. Aaa un vēl, gumiju neazmirsti lietot.
Ja baidies no pirmā dzimumakta sāpēm, tad ieteiktu palasīt dzemdību stāstu tēmu, tad sapratīsi, ka šis ir salīdzinoši nekas :-D:-D:-D Par tēmu, tas gan bija pasen, bet nekādas sāpes vispār neatceros :-)
Absurdi vai ne absurdi, bet man, piemēram, tieši tā arī sāpēja :-D tāpēc nebrīnos, ka autorei ir tādi uzskati. Negribu baidīt, katram tas ir individuāli un blablabla, bet, goda vārds, pirmās reizes bija traki neciešamas, bez maz raudāju no sāpēm. Pēc laiciņa viss ok un sekss patīk, bet ne par ko nepiedzīvotu to vēlreiz, absolūti nekā romantiska tādās mokās un sāpēs.
Man arī ļoti sāpēja , pirmajā reizē viss arī beidzās ar "pastaipīšanu" , jo draugs negribēja brutāli nākt iekšā . Tādas staipīšanas bija kādas 5-6 reizes un tikai vēl pēc pāris mēnešiem notika tā īstā "pirmā" reize . Asinis nedaudz bija , bet noteikti ne tā kā MR , vienk. traipiņš .
Piemēram, tad kad jau būs garām tā pirmā reize, tad kad var atkal laist viņa draudziņu sevī? :D vai pēc dažām stundām šo procesu var atkal mēģināt vai ir jāpagaida, lai tur kkas apdzīst?
Man noveicās ar pirmo puisi, jo viņam bija ļoti tievs un maziņš, līdz ar to nekas nesāpēja. Bet nu nākamajās reizēs nekāda bauda arī nebija, jo īsti neko nevareja just.