Veet krēms vislabākais no mēģinātajiem , 3min un gatavs . Galvenais ādu pirms tam nemitrini . Es turu 4min katram gadījumam . Lietoju visam - bikini depilācijai pilnībā pa pliko , padusēm , kājām un citreiz rokām . Noņem visu perfekti gludu . ;-)
Reiz iegrābos, paņēmu Multiluksā pamēģināšanai (varbūt ne gluži šī bilde, bet sērija gan). Teiksim tā, 1/3 daļa nogāja, bet pārējie palika mīksti un plēšami ar pirkstiem nost. Nekad nepirktu šito Caramel.
Vairs nelietoju,bet man arī patīk jau minētais Eveline firmas.Vēl no Siberikas veikalā vienreiz nopirku šo (brūno,šokolādes),viss bija ok un ādu nekairina.Man ir jūtīga āda un Veet esmu mēģinājusi,bet vienmēr kairina ādu.
Piekrītu Jasmīnai - Eveline labi strādā (kaut arī ir tumši, pabiezi matiņi) un āda pēc tam ļoti maiga, pat manējā, kas ir izteikti alerģiska. + diezgan lēts
Elliphant, Mēnesnīca, kāpēc aprobežoties tikai ar kāju depilāciju? Skuvekļi man ir pietiekamā daudzumā, skūšans putas ir, pat vairāki flakoni. Ar savu profesionālo roku noskūšu jums visu, ko gribēsiet:-D
man tieši veet patīk, visu noņem, āda smaržo un paliek zīdaini maiga. bet vispār neesmu baigā krēmu fane, kur nu vēl bikini zonai. nē, nu pa augšiņu jau var :D tomēr izvēlos vaksāciju.