Drogas arī rīko apmācības darbiniekiem, bet cik vietas ir seminārā un cik Drogās ir pārdevēju? :-D Es nostrādāju tur 1,5 gadu un neesmu tikusi ne uz vienu no tiem, bet man pašai patika un interesēja kosmētika, savukārt, 99% meiteņu tur tā nerūp - citām stāstīju kaut ko kolēģēm, mēģināju skaidrot, bet rezultāts bija 0.
Biju tikusi uz vienu no Drogu semināriem (jau ne kā Drogu darbinieks), kur stāstīja ārzemju speciālisti par kosmētiku, arī dāvināja produktus beigās, bet tas sievietes, kuras atnāca tur mācīties par produktiem, vairāk čīkstēja par negaršīgām pusdienām.
Dažas firmas arī sūta plašos preču aprakstus par saviem produktiem, bet who cares?
Cik pati biju kaut ko ieteikusi, parasti nāca apmierinātas sievietes un teica paldies, nekādu pretenziju nebija par to, ka kāds produkts neder vai nepatīk.
Douglas gan ir labāk, arī preču ir mazāk, bet nu atkal ir cita lieta - viņām ir tas, ko vajag pārdot (katra mēnesi cita firma). Arī ir pluss, ka katrai meitenei ir savs stends iedots, kurā viņa labāk orientējas. Semināri arī notiek biežāk un uz tiem ir vieglāk tikt, strādā vairāku firmu konsultanti un, cik esmu manījusi, Douglas meitenes ir vairāk ieinteresētas un biežāk prasa pastāstīt par precēm (īpaši ārpus Rīgas).
Konsultantes no firmām (L'Oreal, MaxFactor) parasti ir zinošas, cik esmu saskārusies. Viņām jau mērķis, lai tev patīk un tu atgriezies, nevis vnk kaut ko iesmērēt un sabojāt iespaidu par firmu.
Dianna, man līdzīgi sanāca arī ar to čali, es negribēju pirkt, bet vairāk pamēģināt tonāla krēma tekstūru. Arī uzlika pāris toņus tumšāku nekā vajadzēja. Patīk viņam tā :-D