Nerea, jā, no tāda skatupunkta jā (tīri fiziski tas neko nemaina), bet laulības divu viendzimuma cilvēku starpā ir demonstrācija arī bērnam, ka tas ir normāli. Bērni neprot atšķirt kas ir pareizi, kas nav. Un es tomēr uzskatu, ka cilvēks nav tā paredzēts - būt kopā ar sava dzimuma cilvēku. Tikai nevajag pārsprast un nosodīt mani - tas ir mans viedoklis. Es pazīstu daudzus fantastiskus cilvēkus, kuri ir geji, bet tas nenozīmē, ka es atbalstu viņu izvēles.
Un arī tie vecāki, kuri skaļi kliedz, ka tie, kuri neatbalsta viendzimuma attiecības/laulības ir nezvēri un necilvēki, krasi maina savas domas, kad saņem zvanu no skolas ar lūgumu ierasties un ar skolas psihologu parunāties. Pēc tam izrādās, ka viņu bērns pastiprināti pievērš "nepareizu" uzmanību sava dzimuma skolasbiedriem, par ko sūdzās gan paši bērni, gan viņu vecāki.
Jā, bērniem ir jāmāca, ka vajag akceptēt cilvēkus utt, bet ja tu jau 5 gadīgam bērnam borēsi iekšā, ka tas ir ok, ka tētis un tētis bučojas uz ielas, viņam jau tajā brīdī galvā būs iesētas sēklas, kas nevajadzīgi var ietekmēt viņa domāšanu un nākotni.