Atkal šī tēma-sejas krēms

Reitings 1603
Reģ: 07.02.2011
Sveikas! Esmu izrakusies cauri daudzām tēmam tepat,bet pie skaidras atbildes neesmu nonākusi.
Es meklēju intensīvi mitrinošu dienas krēmu,jo āda ir diezgan dehidrēta,ar paplašinātām porām,īsumā ļoti kombinēta,jo visu laiku ir sausi/taukaini vaigi un piere spīd kā ar sviestu. Ilgu laiku lietoju Avene Hydrance light cream,rezultāta nekāda,uzklājot sausums atgriezās jau pēc pāris minūtēm. Tad pievērsos Vichy Normaderm krēmam,jo pastiprināi metās pumpas,izlietoju divus krēmus un sausums vēl tas pats,minimāli gan palīdzēja ar pumpu rētām. Esmu uzlikusi acis uz Lumene vitamin C krēmu un La Roche Posay Effaclar Duo krēmu,jo pumpas vēl metas un atstāj neglītas,tumšas rētas.
Laikam vienkārši gribas dzirdēt viedokļus no dāmām,kuras cīnās ar tādu pašu ādu kā es :-D
29.01.2017 16:16 |

Reitings 760
Reģ: 08.08.2011
Varu ieteikt šo, aptiekās nopērkams, bija pāris sausi pleķi uzmetušies uz sejas, diez gan ātri seju savedu kārtībā, šad tad profilakses pēc vēl mēdzu uz nakti sasmērtēt, labi mitina, bet ''smarža'' gan nav no patīkamajām. :-):-D
30.01.2017 15:18 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits