Sejas kopšana un ikdienas krāsošanās

Reitings 24
Reģ: 26.09.2015
Sveikas!
Ir tā, ka tīu seju ar biodermas micelāro ūdeni jūtīgai apsārtušai ādai, jo man vairāk ir nevis pumpas bet jūtīga apsārtusi sejas āda, kura nepanes ūdeni jo savelkas no ūdens un ir vēl sārtāka un kad uzliek sejas krēmu ir vēl sārtāka.
Man der tikai micelārais ūdens.
Vai kādai ir līdzīgi?
Sejas āda iekas ļoti vārīga un liekas ka ikdienā klājot tonālo un krāsojoties to sabojāšu vļe vairāk, bet be kosmētikas jūtos neglīta:(
Vispār kad man ir pms...jūtos neglīta:(
Tāpēc es nezinu iet ar savu jūtīgo sejas ādu uz darbu bez kosmētikas, vai domāt, ka bojāju sejas ādu un klā kosmētiku un justies skaistai....
Vēl viens iemsls ir laika trūkums no rīta...
28.01.2017 21:26 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Manā gadījumā tā 100% ir ūdens kvalitāte. Padzīvojot divos Rīgas galos, nu var just atšķirību. Tagad kā nekad pēc dušas, seja ir sakairināta un sausa.
29.01.2017 19:27 |

Reitings 24
Reģ: 26.09.2015
Radiovawe - nevar teikt, ka tava doma būtu nepareiza.
Ja mana āda būtu laba un piemēram es pirktu Drogās miclāro ūdeni piemēram ''Garnier'', kura mērķis būtu noņemt kosmētiku un ja mana sejas āda panestu ūdeni es noteikti to noskalotu, ja mērķis ir noņemt kosmētiku.
Cik saprotu Bioderma kosmētika ir vairāk ārstnieciska, mērķis micelārajam ūdenim ir saudzēt sejas ādu un novērst apsārtumu.... un ja nav ūdens panesamība un ūdens nodara lielāku ļaunumu, tad varbūt tiešām labāk micelāro izvēlēties labāk, jo cik es esmu lasījusi ūdens var saturēt dzelzi un dažādus elemsntus, kas ādai kaitē vēl vairāk.....
Bet šis ir tikai mans uzskats..... Protamsja āda būtu ļoti laba, es tādus micelāros vispār nelietotu vai noņemot kosmētiku noskalotu...bet situācija ir tāda, kāda viņa ir tad es izvēlos to, kas man piemērotāks
29.01.2017 20:40 |

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
Vai esi gājusi pie kosmetologa? Man šķiet, ka šādu problēmu gadījumos būtu labi aprunāties ar speciālistu, jo vaina var būt visur - gan ūdenī, gan produktos, ko lieto, varbūt pat dzīvesveidā ?
Un par micelāro - atstājot micelāro uz sejas, man personīgi rodas nepatīkama sajūta (un ne tik no viena vien, gan no dārgākiem, gan lētākiem), tāpēc mazgāju to nost. Tāpēc mūžsenais cīniņš cosmo par to, vai vajag vai nevajag mazgāt nost, ir atkarīgs tikai no katra paša - ja ir ok, nemazgā. Ja nav ok, tad mazgā nost :D
30.01.2017 10:59 |

10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
Udens ar butiba var nonemt kosmetiku.

Nevar gan, jo ūdens nešķīdina taukus!
.
Es kā "rūdīts kosmetologs, kam koledžā patika mācīties dermatoloģiju" un "uz savas ādas pārbaudīts ir viss", varu turpināt teikt, ka micelārais ūdens (kurš domāts kā ūdens aizstājējs un/vai sejas ādas attīrītājs, nevis špakteļa noņēmējs) NAV jānoskalo! Nerunāju par kaut kādiem apšaubāmas firmas līdzekļiem, bet tieši BIODERMU (kuras micelārais tika ražots ar domu - ārstēt/uzturēt veselu reaktīvu, kairinātu ādu, kurai ir KONTRINDICĒTA krāna ūdens lietošana un visādu kairinošu toniku lietošana.
.
Pēc dažu cosmo ekspertu uzstājošā viedokļa, ka tās, kas neskalo micelāro, ir duras, taisīju eksperimentus ar dažādiem maigiem sejas mazgājamajiem līdzekļiem, kuri ir jānoskalo, secinu, ka seja ir krunkaināka (sausāka), parādās izsitumi, pa kādai pumpai, utt.
Kolīdz mēnesi no vietas palietoju TIKAI micelāro ūdeni (Biodermu un tikai. Rozā), ādas stāvoklis uzlabojas.
Secinājumus katrs izdara pats. Kā saka, sava seja uz galvas, viss uz paša atbildību. :D
30.01.2017 16:50 |

10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
(mitro dekoratīvo kosmētiku nelietoju, tikai ēnas un sārtumu)
30.01.2017 16:55 |

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Cukurvāver - labu laiciņu jau gribēju noskaidrot, uzjautāšu tev, ja jau par šo pļāpājam. Man ir taukaina, problemātiska āda, vakarā kosmētiku noņemu ar sejas ziepēm. Acu kosmētiku - Johnsons Baby šampūnu (varbūt izklausās crazy, bet man ir ēde gar skropstu līniju, katru rītu un vakaru smērēju dermataloga izrakstītās smēres, kuras viņa ieteica nomazgāt tieši ar to šampūnu. Tad nu arī tuša ar to noņemas).
Pēc mazgāšana seja jau šķiet tīra un arī svaiga. Uzklāju krēmu. Tomēr niķis mani tramda - varbūt noņemt kosmētiku sākumā ar vatīti un micelāro ūdeni + tad mazgāt ar ziepēm? Nebūs par stipru? Vai ar ziepēm var noņemt kosmētiku? :D
Es zinu, stulbums, ne jautājums, bet labu laiciņu jau par to domāju :D
30.01.2017 17:07 |

Reitings 9596
Reģ: 06.03.2012
Mincis, tev nav vieglāk piemeklēt tušu, kuru var nomazgāt ar siltu ūdeni, lai sakairinātai plakstiņu ādai negrūstu virsū vēl vienu līdzekli.
30.01.2017 18:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)