28.01.17. Tēmturis

 
Reitings 3582
Reģ: 22.06.2014
Labrīt!
Esmu darbā, priekšā gara, bet ļoti piepildīta, aktīva diena.
Tad nu par šodienu - kas uz sirds, plāni un vienkāršas pļāpiņas. (l)
28.01.2017 10:02 |
 
Reitings 1249
Reģ: 10.08.2015
fejja, o jā, vismaz kāds mierinājums! :D
28.01.2017 20:49 |
 
Reitings 3127
Reģ: 02.06.2016
aiziešu vismaz pakaļ maltajai gaļai, bet atkal problēma, es nemāku kotletes cept.

Recepti aizsūtīt? :D
28.01.2017 21:09 |
 
Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Zomzom, atsūti lūdzu man, ja vari! (s):'-(
28.01.2017 21:14 |
 
Reitings 3127
Reģ: 02.06.2016
Pasadena, pa, man tad vispirms jāuzskricelē sev, lai ko neaizmirstu. :-D
28.01.2017 21:21 |
 
Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Paldies!!! :-)
28.01.2017 21:40 |
 
Reitings 3267
Reģ: 20.05.2016
Recepti koteletēm? Nopietni? :-O:-O
28.01.2017 21:43 |
 
Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Caloo, kāpēc tāds jautājums?
28.01.2017 21:50 |
 
Reitings 5625
Reģ: 29.01.2009
Pa LVT rāda Liepājas teātra izrādi "Atsaldētais!" Protams, nav tas pats, kas dzīvē, bet izrāda kolosāla! Un Egons vispār bomba (l)(l)(l)
28.01.2017 21:54 |
 
Reitings 3267
Reģ: 20.05.2016
Pasadena
Vnk kas var būt vienkāršāks par kotletēm? Es gan taisu visu uz aci, bet proporcija apm. tāda:
uz 0,5 kg maltās gaļas,2 olas, sauja rīvmaizes, pussīpols, 2-3 ķiploka daiviņas, sāls, pipari, 2/3 glāzes ūdens.
28.01.2017 22:00 |
 
Reitings 3127
Reģ: 02.06.2016
Pasadena, pm. :-)
28.01.2017 22:06 |
 
Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Caloo, man it kā ideja ir saprotama, bet pēdējo (un, godīgi sakot, vienīgo) reizi, kad gatavoju, tās sanāca pasausas un kaut kas nebija īsti tā, kā gribētos. Tuklāt man tas liekas diezgan kjēpīgi, tāpēc justos drošāk, sekojot kāda ieteiktai receptei (lai neizniekotu laiku un gału). Pamēgināšu Tavu variantu
28.01.2017 22:09 |
 
Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
Priekš kam 2/3 glàzes ūdens kotletèm? :O
28.01.2017 22:14 |
 
Reitings 3267
Reģ: 20.05.2016
Lai nebūtu sausas ir ūdens jālej. :) Tā ir tipiskākā kļūda ko neviens neiedomājas. :)
28.01.2017 22:15 |
 
Reitings 1859
Reģ: 08.09.2016
Ūdeni nekad mūžā neesmu iedomājusies likt, bet katrs jau taisa pa savam.
Es vēl pēc omes metodes lieku klāt pienā mērcētu baltmaizi (ja, ja, kadam šausmas), bet kotletes sanāk fantastiskas. Nav sausas, mikstas, zeltaini brūnas. Nelieku arī ķiploku.
28.01.2017 22:18 |
 
Reitings 1859
Reģ: 08.09.2016
Taisot kotleti (vilajot )- plaukstas paskalo udeni, tad nelips plaukstas tev ta visa masa.
Smuki piesaujoties un megint virtuve var iemacities visu ko. :)
28.01.2017 22:19 |
 
Reitings 3267
Reģ: 20.05.2016
Mele
Jap, kādreiz jau rīvmaizi nepirka, un baltmaize ir ļoti labs variants. Es ar lieku ja nav rīvmaize tikai mērcēju ūdenī. Tāpat ūdeni pieleju uz aci, lai ir vajadzīgā konsistence.
Notestējiet, redzēsiet - tas strādā. :)
28.01.2017 22:23 |
 
Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
Nekad neleju ūdeni un nekad nav bijushas sausas kotletes, bet nu labi... katrs dara kà prot ;)
28.01.2017 22:24 |
 
Reitings 3127
Reģ: 02.06.2016
Caloo, jautājums pm par kotletēm un ūdeni. :-D
28.01.2017 22:27 |
 
Reitings 1859
Reģ: 08.09.2016
Caloo, nebus ta ka kotletes saks skist ara pa gabaliem?
Ar manam kotletem viss lieliski.:-D
28.01.2017 22:28 |
 
Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Būs laikam jāorganizē kotlešu cepšanas diena, nomēginot kādus varinatus trīs vai četrus :-)
28.01.2017 22:38 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits