Jau iepriekšējā diskusijā izteicos, ka esmu La Roche Posay cienītāja. Izmantoju Effaclar līniju taukainai ādai, un tas līdz šīm ir bijis vienīgais, kas tiešām mitrina taukainu ādu, tajā pašā laikā ir viegls un nejūtams uz ādas. Izmantoju šobrīd tikai sejas krēmu un putojošu līdzekli sejas mazgāšanai, kā arī krēmu problēmzonām un problēmdienām, ir arī acu krēms, bet tas no citas līnijas. Ir arī sejas attīrīšanas pieniņš no vēl citas sērijas, bet tas man īsti neiet pie sirds.
Toniku izmēģinu šobrīd no Natio. Pirmā reize patika uz ādas, likās tikai, ka nedaudz silda ādu. Bet nu skatīšos!
Kosmētikas noņemšanai izmantoju Garnier micelāro ūdeni, jo tas ir vienīgais, kas noņem tušu no acīm, un nesausina tās, bet nu es viņu izmantoju tīri tikai noņemt kosmētiku un viss, pēc tam attīru tāpat ar visiem citiem līdzekļiem.
Kad ļoti ļoti gribas pabarot ādu, izmantoju Nivea krēmu jutīgai ādai, bet nu es to smērēju arī uz rokām :D
Kopumā patīk franču kosmētika, ne tikai La Roche Posay, bet arī Uriage, Nuxe. Gribu izmēģināt arī šo to no Claudalie, bet kaut kā man neizdevās neko pasūtīt no lookfantastic.com. Skatījos uz to vīnogu ūdeni. Varbūt ir atsauksmes?
Ko esmu vēl izmēģinājusi, meklējot savus sejas kopšanas līdzekļus: Nivea krēmi ir +/- ok, bet manai ādai liekas par mazs efekts pārāk biezā kārtā, izmēģināts arī L'Oreal, kas ir pilnīgi nē manā gadījumā. Mēģināju Madara kopšanas līniju, bet spirtotais toniks bija šausmas, un krēms arī īsti neko nedod, un šķita, ka nedaudz savelk ādu. Lai kā es gribēju būt Madara kosmētikas fane, tas tomēr nav mans. Mēģināti arī visādi citādi random varianti no lookfantastic.com un iherb.com piedāvājuma, bet neviens īsti līdz galam nav iepaticies.