Kadreiz patika pagrabins Brivibas iela, nezinu vai vel ir... veikals Mego vai kads netalu no Rigas Modem otra puse un veikala ejot pa labi ir trepes uz pagrabu...super romantiska vieta ar vienmer maz tautas. Sen nav buts...
Nezinu, vai visi atbilst bāra standartiem, bet mājīgi (manā izpratnē) un iedzert ir ko - Chomsky, Bolderāja, Ezītis miglā un vēl Aleponija, bet tā man līdz galam īsti nepatika, kaut gan tur bija pat kaķis! :-D
Nu, Bolderāja un Chomsky ir normāla pagrīde :D kur daļa Cosmiešu baidītos uz tualeti aiziet. :D Man personīgi patīk Oma, ezītis (garšīgi kartupeļi un burgeri), sapņi un kokteiļi, KKC
Man Boldiņš un Čomskis par alternatīvu (kaut arī kaut kas tajā postažas estētikā un aizmirstības poētikā ir nepārvarami daiļš), Omes briljants - jau mazliet par glamūrīgu. Aizvien notraucu pa asarai par veco Gauju. Jaunā ir forša, bet vecajā bija kaut kas. Atvainojos par zināmu off topic.
Esmu tiesam sena...man liekas ka vecaki var un sad tad vajag atlaist riktigi un ietuset, bet bernam ja nak miegs oedeja vieta kur gulet ir baraa starp alkaniem un pudelem.
Bet nu ja atceros panku Peksi... is savos cik 40 vai 50 it isti neatceros tads\ari palika kads bija padsimt gados. Ta nu diemzel dzive notiek... citi izaug no pagrides bariem, citi nekad...vel bernus stiepj...Nu ja ta laikam tagad skaistumu maca.