Atkarīgs no situācijas :) Nu, attiecīgi, cik ļoti nepieciešama mašīna (gribu un vajag nav viens un tas pats), cik ilgi būtu jākrāj otram (ja, teiksim, pus gadu pec kāzām sakrājam mašīnai, var gaidīt), cik ļoti gribas nebūt piegulētājai, utml.
Mašīna liekas daudz nepieciešamāka. Kāzas redzu nepieciešamu (vajadzētu, nevis gribētos) ja tiek plānoti bērni, bet ja tiek plānoti vai jau ir bērni, tad mašīna ir nepieciešamāka nekā kāzas. Un var jau arī salaulāties un kāzas rīkot vēlāk, kad būs sakrāta nauda tām.
Nu, mašīnu vajag ne visiem, ja dzīvot kaut kur ar labu sab. transporta sistēmu vai vispār centrā kājāmejamā attāalumāa no darba, tad nafig nevajag, tajās reizēs, kad ievajagas, lētāk sanāks taksi paņemt. Dārgs prieks mašīna (t.i., ar auto ikmēneša izdevumiem kāzām sakrāt būš vēl ilgāk).
...kopš visur braucu ar auto, man ir uzaudzēta iespaidīga izmēra celulītpakaļa, kamēr biju sab. transp. un kājāmiešanas fane, biju tieva un smuka. A kā ar resnu dupsi precēties? Tikai princešu kleitā kā torte, lai gurnus neredz... :(
Atkarīgs no situācijas - ja no mašīnas nekāds īpašais dzīves uzlabojums nerastos (piem., dzīvošana, strādāšana, atpūšanās ir kājām/ar sabiedrisko transportu sasniedzama), tad noteikti izvēlētos kāzas, jo esmu laulību cilvēks un man tās nav nekas lieks/nevajadzīgs. Bet, ja dzīvoju "nekurienes vidū" (kā pašreiz), tad bet mašīnas būtu pagrūti tās pašas kāzas pat noorganizēt :-)