Sveikas dāmas!
Izstāstīšu Jums savu sāpi, varbūt kāda ir saskārusies ar ko līdzīgu, un spēj dot padomu. Tādad, ar savu partneri esam kopā vairāk kā gadu. Viņš man bija pirmais. Tātad esmu seksuāli aktīva 10 mēnešus. Viņam seksuāla pieredze jau bija bijusi. Sākumā izmantojām prezervatīvu, kas gan man, gan viņam ļoti nepatika, tāpēc 3 mēnešus neizsargājāmies ( pārstrauktais dzimumakts ) ar ko sākās mana pirmā problēma - ureaplazma. To izārstēju un sāku lietot pretapaugļošanās tabletes, ar ko sākās mana otrā problēma - ļoti zems libido, pirmstam biju kā torpēda, varēju katru dienu. Tad nu lūk, lietas par ko sūdzos - pēc ureaplazmas izārstēšanas, man ir radies ļoti liels diskomforts dzimumakta laikā. Pats sākums (locekļa ievadīšana) ir vissāpīgākais. Pēc tam jau tā kā aiziet un tik sāpīgi vairāk nav, taču vienalga ir dedzinoša un nepatīkama sajūta, piemēram, misionāra pozu nepielietojam, jo tā ir ļoti sāpīga. Priekšspēle ir gara, un vīrietis šķiet seksuāli ļoti pievilcīgs. Pie ginekaloga biju, viņa neko neteica. Kas varētu būt par vainu? + vēl kas. Vai tā varētu būt ka dzimloceklis ir par garu? Jo citreiz, kad par traku iekarstam, un loceklis ieiet par dziļu,arī ir ļoti nepatīkama sajūta. Un par otro problēmu - vai zemais libido varētu būt tablešu dēļ? Un ko lai dara? Nevēlos lietot prezervatīvus?