Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

kā lai vieglāk iedabū sevī linsēklu eļļu?

 
Reitings 2288
Reģ: 10.02.2013
Nopirku linsēklu eļļu, jo zinu, ka vērtīga.. Bet pagaršoju - tik rūgta, ka iedzert tīrajā nevar. Kādos ēdienos Jūs jaucat eļļu? Lai vieglāk ieēst. Žēl būtu mest ārā, ņemot vērā, ka termiņš nav ilgs. kaut kā jāapēd..
19.01.2017 21:53 |
 
Reitings 2337
Reģ: 14.07.2014
Es eļļas, kas man riebjas pēc garšas, lieku matos, un uzsūcu vērtīgās lietas caur matu galiem :-D
19.01.2017 21:58 |
 
Reitings 2288
Reģ: 10.02.2013
Haha, matiem ne silts ne auksts no manām cenšanām viņos ko bāzt, tādēļ cenšos kā no iekšpuses ko vērtīgu iedabūt.. bet nu baigi grūti :-D
19.01.2017 22:01 |
 
Reitings 156
Reģ: 16.01.2017
salāti? kas tur pretīgs? :D norm. :D
uztaisi šotiņus.
19.01.2017 22:02 |
 
Reitings 1852
Reģ: 21.02.2010
Man negarsho linseklu ella, bet es citreiz perku pasas linseklas un edu taas-salatos, muslii, pie jogurta.
Linseklu ellu es atjauktu ar kadu citu un liktu salatos
19.01.2017 22:05 |
 
Reitings 2861
Reģ: 11.10.2014
uzlej uz grauzdētas maizes un apēd. tā vismaz dara ar citām eļļām, garšu varbūt nelabo, bet labāk kā ēst veselu porciju ar rūgtiem salātiem vai "iedzert tīrajā" (nopietni, iedzert???)
19.01.2017 22:05 |
 
Reitings 2288
Reģ: 10.02.2013
"iedzert tīrajā" (nopietni, iedzert???)

Jā, mēģināju, tagad nožēloju :-D Nē, nu kā zāles :-D Ar maizi pamēģināšu, jo par salātiem piekrītu, visus labos tomātiņus un salātlapas sabojās :-D
19.01.2017 22:14 |
 
Reitings 2861
Reģ: 11.10.2014
pamēģini, vismaz tas rūgtums būs 2 kumosiņos, to jau var izturēt ;)
19.01.2017 22:38 |
 
Reitings 3897
Reģ: 01.01.2017
sharmantaa, uztaisi dārzeņu salātus ar to eļļu, domāju būs garšīgi.
Ieva294, neaprobežojies tikai ar matiem. Biju redzējis pāris filmas, kur dāmas ieeļļo visu ķermeni. Pamēģini tādu variantu.8-)
19.01.2017 23:23 |
 
Reitings 724
Reģ: 29.10.2016
Ideja par šotiem ir laba :D
Ierauj to eļļu un uzdzer pa virsu kādu sulu, uzkod kaut ko :)
Domāju, tā viegli ies lejā
19.01.2017 23:29 |
 
Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
Ko tā eļļa dod??:-)
19.01.2017 23:33 |
 
Reitings 381
Reģ: 20.04.2016
Mana vīra mamma linsēklu eļļu sajauc ar biezpienu un ķiplokiem un tādu masu smērē uz rupjmaizes katru rītu pie brokastīm. Kad bijām ciemos, pagaršojām - jāsaka, ka es tāpat vien labprāt šad tad tādas gribētu uztaisīt.
Ķiploks arī noderīgs.
19.01.2017 23:36 |
 
Reitings 252
Reģ: 12.12.2014
Vai nevar būt veca? T.i.- no nepareizas glabāšanas? Manējai linsēklu eļļai virsū rakstīts, ka jātur tumšā un ledusskapī, arī termiņš nav liels. "Pliku" neesmu pagaršojusi, nezinu, vai rūgta, bet vasarā bagātīgi maisīju ar svaigiem tomatiem salātos un pilnīgi nekādu rūgtumu nejutu.
19.01.2017 23:51 |
 
Reitings 202
Reģ: 20.07.2015
"Eļļas derīguma termiņš ir ļoti īss. Bieži esmu dzirdējusi, ka cilvēks saka, ka linsēklu eļļa ir negaršīga, bet tā jādzer, jo ir veselīga. Ja eļļa ir rūgta, tas nozīmē, ka tauki ir oksidējušies un eļļa uzturā vairs nav lietojama, bet daži to nezina un turpina sevi mocīt, '' atklāj diētas ārste Lolita Neimane
19.01.2017 23:55 |
 
Reitings 382
Reģ: 29.05.2017
Mums arī eļļa ne visai gāja, tā arī stāv plauktā.
Nomainījām uz sēklām pašām - vakariņās uz ēdiena saujiņu uzber un ēd. Viegli iet iekšā un kopā pat viss garšīgi. Salātos, uz kartupeļiem utt..
03.06.2017 20:39 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits