Mēs vēl esam jauni! Nenožēloju neko! Mēs nekur neesam piesieti, visur braucam, visu daram. Citi draugi, kuriem nav bērnu daudz biežāk kaut kur netiek, nekā mēs. :-D Reāli mēs tiekam visur, kur mēs gribam tikt. Okey, uz teātri būtu pagrūtāk, bet ja nenormāli vajadzētu, tad aizietu arī uz turieni!
Esam gulējuši teltī, kempinga mājiņā, viesnīcā.. ceļojumā bijām. Es nesaku, ka ir tā it kā tā bērna nebūtu, bet man viņš ir tik svarīgs un mīļš, ka viss pārējais ir tīrie sīkumi. Galvenais, ka viņš ir ar mums un mēs baudam dzīvi visi kopā.
Arī uz draugu tusiņiem nereti dodamies ar visu bērnu, bet nu tie tiešām ir draugi, kuriem mūsu bērns nebesī un netraucē, jo viņš tiešām (vismaz pagaidām) uzvedas ļoti solīdi, bez histērijām un dārgu vāžu plēšanām. Kad pienāk gulēšanas laiks, tad parasti noliekam citā istabā gulēt un braucam pēc tam mājās ar taksi. Desmitām reižu sīkais ir pamodies no rīta savā gultā un noteikti nodomājis, kas pie velna?! :-D
Protams, ir arī pie omēm palicis, bet atstājam tikai vakarā un mēs parasti pa nakti/no rīta arī ierodamies pie tām pašām omēm uz gulēšanu, lai būtu mājās, kad mazais ceļas.
Man viss patīk! (l) Ir tik forši redzēt to prieku bērna acīs, kad ļauj viņam pabarot lamu vai paglaudīt kamieli, vai aizved uz akvaparku.. nu, tām visām lietām ir cita kvalitāte. Ne vien pats priecājies, bet vēl dubultā esi pārlaimīgs par to, ka tavs bērns ir tik laimīgs.:-D