Vienmēr gribēju būt jauna mamma, jo vienmēr likās, ka dzīve ir piepildīta tikai, ja ģimenē ir bērns, kad ir jēgpilnāka ikdiena. JĀ, tā ir, bet šobrīd daudzas lietas ir mainījušās un mazliet ar nožēlu atceros laiku, kad bijām bez bērna. Tad to laiku tā nenovērtēju, varēja celties un iet gulēt, kad grib, kino, teātris, koncerti, ceļojumi.. liekas tik maz ko paspējām, tik maz esam kur bijuši. Tagad bērnam 1,4 g un esam mazliet vairāk piesieti pie mājas, ir savādāk, bet neteiktu ka sliktāk. Piedzemdēju 24 gados, pēc mēneša palika 25 un šogad jau paliks 27. Liekas, ka šie gadi pagājuši nemanot, jo 9 mēneši grūtniecība, tad pirmais gads ar bērnu.. tas viss jaunās emocijās, liekas biju cits cilvēks..
Savs laiks pagāja kamēr apradu, ka esmu mammu un tikai pēc gada es sāku atkal justies kā pati. Bet nu tuvojas pavasaris un jau man galvā dažādas idejas, kā kopā atpūsties, gripas bērnam jaunas, foršas emocijas. Nu paliek interesantāk, jo bērns aug, daudz ko saprot.
Ja jāraksturo, tad es teiktu tā, noraksti 2 gadus no savas dzīves un tad atkal viss sāks nokārtoties :-D