Pēc sarunas ar ginekologu nospriedu, ka vispiemērotākā kontracepcija būs Nuvaring. Sāku lietot, viss ok, nekādu sūdzību pagaidām nav. Vizītē arī izskaidroja un izprašņāja vai nāc vēnu problēmas un tamlīdzīgi. Bet ārste neiebilda neko par smēķēšanu, un es jau arī pajautāt neiedomājos neko nezinot. Un tagad lasu instrukciju, un tur ar izceltiem burtiem rakstīts, ka nedrīkst smēķēt. Smēķētājas, kā ir Jums, lietojat šo kontracepciju vai ko citu?
Ja nemaldos, jebkuru hormonu lietošana un smēķēšana var palielināt asinsvadu problēmas. Tabletes dzeru tikpat ilgi, cik smēķēju. Līdz šim problēmas nav bijušas, bet, manuprāt, tas vairāk var ietekmēt vecumdienas.
Meitenes, man pie rokas nav instrukcija, cik traki ir tas, ka riņķītis tika izņemts pēc 2 nedēļām, nevis 3? Nedēļa pagāja, un tagad ir ielikts nākamais. Un tagad tikai sapratu, ka tā sačakarējos. Jā, jā, te nav ārsti, bet varbūt kāda zina.
Nelietoju rinķi, bet tabletes. Bet nu šāda vieglprātīga lietošana ne pie kā laba nenovedīs. Tu čakarē savu organismu un apšaubu kontracepcijas efektivitāti.
Meitenes, man pie rokas nav instrukcija, cik traki ir tas, ka riņķītis tika izņemts pēc 2 nedēļām, nevis 3? Nedēļa pagāja, un tagad ir ielikts nākamais. Un tagad tikai sapratu, ka tā sačakarējos. Jā, jā, te nav ārsti, bet varbūt kāda zina.
neizklausās, ka tā būtu tev piemērotākà kontracepcija (t) Visaszales.lv būs pilna zāļu instrukcija :)
Par tēmu- protams, ka ir slikti, ka izņēmi nedèļu par ātru. Drošības tur 1009% nav. Sāc visu no sākuma, kad sāksies nākamàs MR un šoreiz pēc instrukcijas! Pašlaik papildus izsargàjies ar citu metodi.