Sveikas meitenes!
Ir pienākusi tā diena, kad tuvumâ nav neviena kam pajautāt, par vīriešiem. Vienīgais ko lūdzu atbildiet bez pārmetumiem. Pēdējais glābiņš sociālā vide, ar nepazīstamiem cilvēkiem, kuru viedoklis būs objektīvs. Lieta tāda, ka pašai man ir 17 gadu, neesmu saskārusies ar šādu situāciju. Vīrietim 27 gadi. Jau kādu gadu saskatamies, forši parunājam, esam ļoti draudzīgi. Līdz vienai liktenīgai ballītei- nokļuvām līdz viņa gultai! Viss bija fantastiski, pēc tam gulējám-runājām, bet drīz man bija jāatgriežas mājás, teicu kad man jăiet un sāku ğērbties... vińš protams izsauca taxi... viss bija fantastiski, bet nekad nevareju iedomaties ka man kas ar vińu būs jo vińš bija mana bijušā labs draugs. Bijām kopā 1,5 gadu un visu laiku vins bija blakus-visas ballitees, utt. Tachu ne par to ir stāsts. Viņš man pĕc tās nakts nav neko rakstījis vai zvanījis. Man ir iemesls domāt ka biju viņa viena nakts sakars? Kā man rīkoties? Pašai rakstīt? Vai visu aizmirst? Vai gadu skaitlis nav pārąk liels? Varbūt kądai ir pieredze ar vecąku virieti...:'-(