Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

1200-4000 eiro

 
Reitings 6
Reģ: 09.01.2017
Sveikas, dārgās dāmas!
Sadarbībā ar lielākajiem un populārākajiem nakts klubiem Kiprā, aicinām go go un pole dance dejotājas , kā arī meitenes, kas nedejo, pozīcijai - hostes. Darbs 5 rezes nedēlā. No savas puses piedāvājam bezmakas dzīvošanu, apmaksātus mobilos sakarus, transfēru no lidostas, atseviškos gadījumos sedzam arī aviobiletes izmaksas. Atalgojums no 1200-4000 eiro, atkarīgs no jūsu prasmēm un pieredzes dejot! Algas izmaksa notiek reizi nedēlā. Minimālais līguma terminš ir 1 mēnesis.
Meitenes, ja kādai ir aktūls šis piedāvājums doties uz saulaino un fantastiski skaisto Kipru,labi pavadīt laiku Un pie reizes arī nopelnīt labu naudu, dodat man privātu zinu vai atstājat jautājumus komentāros, pastāstīšu detalizētāk.
P.s. Darba iekārtošana notiek oficiāli, tiek slēgts darba līgums.
12.01.2017 16:40 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
http://cosmo.lv/forums/topic/202549-darbs-kipra/ tu esi suteners , cilveku tirgonis vak kas ka tik uzmacigs ko? Te meitenemir normalki darbi, izglitiba un citas normlas iespejas stradat tai pasa kaut vai Kipra:-P
12.01.2017 16:43 |
 
Reitings 6
Reģ: 09.01.2017
Meitenēm, kam ir "normāli'' darbi ( šeit gan ir vieta subjektīvam viedoklim, kā tad īsti definēt vārdu - normāls?) netiek uzspiesta darbavietas maina! Ja ir meitenes, kas aizraujās ar dejošanu un to dara labi, kā arī ar patiku, tiek piedāvāta ( uzsvars uz vārdu piedāvāta) iespēja nopelnīt krietni vairāk nekā tiek piedāvāts Rīgas naktsklubos. Pielauju, ka vairākums šī foruma lietotāju nav bijušas Kiprā, līdz ar to nepārzin Kipras īpatnības un ekonomisko stāvokli. Tad nu informēšu, ka vietējo iedzīvotāju starpā ir ārkārtīgi grūti atrast dejotājas, teikšu , ka pat neiespējami, mode nodarboties ar go go vai pole dance šeit sāk parādīties tikai tagad. Līdz ar to aicinam šo deju pārstāves no Baltijas, kā arī citām trešajām valstīm.
P.s. Ne sutiners, bet kluba vadītāja.
Ja vēl kāds jautājums, droši uzdodat.
12.01.2017 17:03 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits