ledussirds, nē, neņem pie sirds tikai..tas nebija domāts tā aizvainojoši, ka - viss, negribu ar tevi runāt :D Negribu ar tevi diskutēt par šo, jo mums nu tik krasi atšķiras tā fīča par to, kas ir pareizi un kā lietām vajadzētu būt, ka neredzu jēgu kaut ko tālāk apspriest. Es tev absolūti nepiekrītu un nepiekritīšu, bet tu man tāpat. Tu man neieskaidrosi to, ka man vajadzētu visu kontrolēt un pārbaudīt, bet ja arī kaut kas nav tā, man būtu jāskrien, jāterē laiks un enerģija pierādot, ka tomēr tas otrs bija vainīgs, pietam, ja teju vienmēr, tas otrs būs atbrīvots no atbildības tieši tādēļ, ka es, redz, nenokontrolēju pirms/procesa laikā. Apburtais aplis. Tev liekas, ka neskatoties uz to, ka tu kādu noalgo un paļaujies, ka viņi izdarīs tevis prasīto, tev tāpat ir jākontrolē un jāpārbauda. Man, savukārt, ka ja es kādu algoju, tad tas ir tieši tādēļ, lai man nebūtu tajā procesā jāiesaistās un es paļaujos uz to, ka darītājs visu paveiks pēc norunas un manās interesēs, ne savās - saņemt naudiņu, bet kā... tas jau nav svarīgi. Kaut kā tā lūk :)