Iejaukšos tepat ar savu jautājumu. Kādā veidā koriģēt gulētiešanas laiku? Noteikti jāapmeklē kāds speciālists, vismaz man tā šķiet... Kopš sevi atceros, esmu bijusi izteikta pūce. Bet nu labi, tolaik mani galīgi netraucēja tas, ka gulēt gāju ap pusnakti. Tagad paliek aizvien trakāk. Ja pirms kāda gada gāju gulēt ap 1:00 naktī, bet pirms kāda pusgada jau ap 2:00, tad tagad gulēt eju 4:00 no rīta un tik un tā nevaru aizmigt - grozos un svaidos pa gultu vismaz līdz 6:00 rītā. Katru nakti, ap plkst. 1:00 naktī, uznāk tāāāds enerģijas uzplūds, ka esmu gatava kalnus gāzt, savukārt tad, kad pamostos (~ 15:00 pēcpusdienā) jūtos nogurusi, esmu nelaimīga un dusmīga. Ap plkst. 20:00 vakarā jau sāku atdzīvoties un pēc pusnakts kļūstu atraktīva un enerģijas pilna. Sāku just, ka šīs lietas sāk traucēt darbam, jo darba dienās, kad darbā jābūt jau ap plkst. 8:00, jūtos šausmīgi - reibst galva, velk uz sliktu dūšu, jo esmu gulējusi labi ja stundu. Tiesa gan, man pašai nekas nav pret šādu režīmu, jo naktīs jūtos lieliski, taču tāds režīms derētu tad, ja es būtu pašnodarbinātā. Viss uz to iet, taču pagaidām, kamēr tāda vēl neesmu, mēģinu saprast ko darīt un kā pārveidot savu režīmu...