Vidusskola un attiecības.

Reitings 96
Reģ: 10.12.2016
Čau meitenes piektdienas vakarā ! Cerams, ka šeit ir kāda, kas šobrīd ir mājās un bauda vakaru. Vajadzīgs padoms un esmu izmisumā.
06.01.2017 23:28 |

Reitings 1126
Reģ: 09.04.2016
Interesanta vidusskola. :D
Manā skolā, ja arī notiek kāda maigošanās starpbrīžos, tad pārējie to nezina, jo viņi ir labi noslēpušies. :D
Bet, jā, uzskatu, ka pati vainīga, bet arī rīdītājām nav īsti taisnība. Es nezinu, pati vēl vidusskolā mācos, ja man kāds aizrādītu, droši vien nosarktu un turpmāk slapstītos ar čali pa stūriem.
07.01.2017 11:09 |

Reitings 790
Reģ: 05.01.2016
Es atkal brīnos, ka tā notiek vidusskolā. Vidusskolu beidzu pirms vairāk kā 4 gadiem, klasē no 25 skolēniem 22 bija meitenes, bet mums tāds bērnudārzs nebija. Pakašķējās, apvainojās, bet laikam dēļ tā,ka bijām tik daudz un jau sadalījušās pa kompānijām, neviens netika izstumts un neviens netika noskaņots pret kādu.
Iesaku ignorēt, domāju, ka apniks :)
07.01.2017 11:22 |

Reitings 204
Reģ: 06.01.2017
Es vidusskolu pabeidzu 2008.gadā.
Mums bija viens pārītis.
Bet, tik pamanīja, to, ka viņi ir bijuši pāris, kad viņi jau bija izšķīrušies.:-)
Es nesaprotu, kas tā ir par skolu, kur šitā var maukoties!!!!
Par to ir jāraksta uz Izglītības Ministriju.
07.01.2017 11:45 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Skola ir domata primari lai macitos nevis stundu laikaa sazin ar ko nodarboties. Es tavaa vietaa nenemtu taas babenes galvaa un domaatu vairak par sevi. Dzive visiem.piespeles karmu. Ja raudasi vai ardisies tas vinus vel jo vairak uzkurinas. Draugus var atrast ari arpus klases pulcinos vai kaut vai seit. Nebiju nekads paraugberns un svetais engelitis esmu bijusi abas frontes gan izsmieta gan pati esmu bijusi terors . 12 klase toties gan visi bija draudzigi,jo sapratam ka tas dzives posms ir beidzies un vairs nebus ka agraak..tgd reti ar kadu kontaktejos , bet priecajos par visiem kam labi klaajas kam bernini piedzimusi..utt..interesanti reizem parunaat.
07.01.2017 15:16 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Nu pati vainīga, nav ko bāzties ar savu viedokli vai nepatiku - nepatik neskaties Tev varbūt pašai gribētos mīcīties kādā stūrī, bet tevi neviens nemīca!? Atrodi sev čali un būsi otra krutākā meiča klassē un būss arī tev meiču fanu pulpiņš
Tagad vari droši mācīties, jo neviens ar tevi runāt negrib un nav ko pinkšķēt. Meklē sev līdzīgos ar kopīgām intresēm.

Precizi.
Nedikte ko citiem darit un ko ne, un vini neteiks kurp tev doties :-D
07.01.2017 15:36 |

Reitings 269
Reģ: 21.11.2016
Mistel, tam gan piekrītu. Tā, diemžēl, notiek vienmēr, ka tas, kurš izteiks viedokli, kurš kādam citam var nepatikt, vai vispār kaut kādā veidā izleks no bara, paliks tas vainīgais, apceltais. Atceros savus pamatskolas gadus, kad situācija bija tieši tāda pati un es biju tā pret kuru bija visa klase. Laikam tās ir lietas, kuras nemainās, neskatoties uz to, ka laiks iet uz priekšu. :-/
07.01.2017 15:52 |

Reitings 96
Ja notiek stunda, tad negribu ne ar vienu spaidīties un maigoties. Pašai puisis ir, bet no citas skolas. Es pat negribētu būt visu laiku kopā, jo tā ātri vien apniksiet viens otram.
Un jā. Šī te maigošanās notiek stundu laikā. Līšana viens otram virsū, mīļošana un bučošana. (e) Abi arī sēž pirmajā solā un tas redzams visai klasei. :-D Liekas nekas tāds, jo pateicu tikai vienu teikumu, ka pietiek sūkties stundu laikā, bet iznāca traģēdijai tai meitenei.:-D
07.01.2017 17:04 |

Reitings 96
Pats interesantākais ir tas, ka neesmu vienīgā un ne pirmā ne pēdējā, kas kaut ko teikusi par klasi un nepatiku pret kaut ko. Citas meitenes aprunā daudz vairāk un zinot viņai pašai, bet mani pataisija par pašu vainīgāko.
07.01.2017 17:07 |

Reitings 150
Reģ: 22.08.2014
Sveika!
Jo tu mazāk ar viņiem gribēsi draudzēties, jo vairāk viņi gribēs draudzēties ar tevi!
Pasaulē tā ir iekārtots, vajag to ko nevar dabūt!
Tāpēc es domāju saspītējies un viss! Bet nepataisi sevi galīgi nepieejamu, savādāk padomās, ka tu tas klusais ūdens...
07.01.2017 17:12 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Nu , ja tas notiek stundu laika unpirmaja sola , ta tas vispirms butu jarisina skolotajai , jo it ka jau vinai primari tam vajadzetu traucet
Es pat negribētu būt visu laiku kopā, jo tā ātri vien apniksiet viens otram.

katram savi uzskati , es uzskatu ka attiecibas nevar viens otram apnikt , pie noteikuma , ka tas ir tavs istais cilveks.
07.01.2017 18:20 |

10 gadi
Reitings 315
Reģ: 16.04.2009
"citas meitenes aprunā" - zemeniteeee, izklausās, ka esi sakarīga, skaista un gudra meitene un klasesbiedreņu acīs esi konkurente. tāpēc aprunā. neņem galvā, dari savas lietas un mācies.
07.01.2017 18:26 |

Reitings 204
marissa
Man viena meitene arī pīpēja zāli. Panesās kaut kādas baumas skolas laikā. Es personiski nenoticēju. Pārējie laikam arī. Bet, viņa pāris gadus atpakaļ nomira. :-/
Tu teiksi, ka runāju muļķības tagad un ka tā nav iespējams???
07.01.2017 18:34 |

Reitings 204
No manas klases visas meitenes vidusskolas laikā jau ar savējiem džekiem dzīvoja kopā. Un tā bija vidusskola. Tagad visas jau ir šķīrušās.
Es tik tāda, kura neesmu precējusies.:-D
07.01.2017 18:36 |

Reitings 1325
Reģ: 10.08.2015
Ai, vienkārši pagaidi, kamēr šie izšķiras. Jo, lai piedod man vidusskolas balodīši, bet nu lielākā daļa nemaz tik ilgi kopā nenoturas. Un būs pēc tam liela sarkšana, kauns un nespēja skatīties acīs. Visvairāk izbrīna mācībspēku nereaģēšana, jo nav normāli mācību stundu laikā priekšspēles bīdīt. Vidusskola nav obligāta. Ja grib pa gultu meņģēties, laimīgu taciņu (!), un lai netraucē mācīties pārējiem.
07.01.2017 18:47 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
marissa
Man viena meitene arī pīpēja zāli. Panesās kaut kādas baumas skolas laikā. Es personiski nenoticēju. Pārējie laikam arī. Bet, viņa pāris gadus atpakaļ nomira.
Tu teiksi, ka runāju muļķības tagad un ka tā nav iespējams???

Kāpēc lai es tā teiktu? :-O Tas, ka cilvēks mēdz uzpīpēt zāli nenozīmē, ka viņš kļūst nemirstīgs. Tā kā pilnīgi iespējams. :-D:-D:-D
07.01.2017 18:48 |

Reitings 204
marissa
Tas bija traģiski ar to zāles pīpēšanu. Vēl visa dzīve bija priekšā.
07.01.2017 18:57 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Un kas Tev teica, ka nomira no zāles pīpēšanas? Varbūt no kūku ēšanas?
07.01.2017 19:05 |

Reitings 416
Reģ: 15.01.2014
Šī te maigošanās notiek stundu laikā. Līšana viens otram virsū, mīļošana un bučošana. Abi arī sēž pirmajā solā un tas redzams visai klasei.

Kaut kā man sāk likties, ka tu visu laiku piedomā kaut ko klāt, lai tikai tevi pažēlotu un pateiktu, cik tas pārītis slikts. Sākumā bija vienkārši maigošanās līdz brīdim, kad kāda pateica par maigošanos stundu laikā. Tu uzreiz piebalso - jā, jā, stundu laikā. Tad es pateicu par pirmo solu, pēkšņi viss notiek stundu laikā un vēl pirmajā solā. Es, protams, šitām pasakām neticu, bet, ja nu gadījumā ir kaut kāds procents, ka tu runā taisnību, tad es padomātu, ko tādā skolā, kur tu vari mīcīties skolotājai zem deguna, bet šī izliekas, ka neko neredz, vispār var iemācīties? Nāk prātā uzreiz skats, kur skolotāja pasaka, kura grāmatas lapa jālasa, pati uzceļ kājas uz galda un, pūšot burbuļus no košļenes, lasa žurnālus līdz pat stundas beigām.
Ir tāda forša lieta kā pabeigt vidusskolu tālmācībā, ja jau klasesbiedri tik ļoti kaitina un traucē dzīvot, mācīties un eksistēt.
07.01.2017 19:16 |

Reitings 96
Man nav vajadzīgs lai kāds žēlo mani. Problēmas veidojas tikai ar meitenēm. Ar puišiem viss sakarīgi. Pajautāju tikai padomu un vai kāda nebija saskārusies ar ko tādu. Iespējams, ka kāda jau ir piedzīvojusi ko līdzīgu un ieteiktu, kā neveidot šos konfliktus no sīkuma un viena teikuma. (t) Ir viņiem jau skolotāji aizrādījuši,bet tas viņus neinterisē. Pati sēžu klases vidū jo citur nav vietas. Abi tie sēž vai nu pirmajā vai otrajā solā.
08.01.2017 00:23 |

10 gadi
Reitings 44019
Reģ: 11.02.2015
ou, vidusskola :D tas ir īpašs posms dzīvē.
Ikkatrs sev liekas jau pieaudzis un tik gudri domājošs, kaut realitātē...
1.kārt - tiešām neskaties viņiem virsū. Nu neskaties. Saprotu, perifērajā redzē tāpat viņi gadīsies, bet - nepievērs uzmanību. Dari savas lietas un viss.
2.kārt - metienes ir klačas, tas ir jāpieņem, ko blēj viena, to blēs pārējās - tas domāts par vidusskolas vecumu. Pēc tam tas mazliet izmainās un sievietes tiešām spēj būt draudzenes, bet skolas gados tas vienmēr ir saistīts ar tādu kā bara instinktu, ļoti bieži - arī greizsirdību.
3.kārt - laba tu tagad pēkšņi nekļūsi. Kādu laiciņu esi zemāka par zāli, lai viss šis incidents pāriet. Neizsaki vairs tādas replikas, kuram gan jaunietim šķiet stilīgi stundās koncentrēties uz mācību procesu? Ja tā vietā var paspaidīties 1. solā?
4.kārt - draudzējies ar puišiem, īsti tā arī nemanīju, ka būtu rakstījusi, ka no tevis novērsušās sirdsdraudzenes. Tātad tās meitenes tev pašai nav svarīgas. Nu tad i nafig! Neispringsti uz to - dzīves laikā draudzības mainās, ļoti reti kuri cilvēki paliek baigajās attiecībās ar vidduskolas draugiem. Man tie ir palikuši tikai puiši, meitenes izčabējušas. Tak što...
08.01.2017 00:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits