Citēšu vēl tevi no šodienas beztēmas ''Tie beerni uz celjiem tiesam ir nenormali, daxreiz gribas braukt virsuu, neviss meklet iespeju kaa izvairities, pashi vainigi, ka staigaa, kur nevajaga...''
Pretekle, patiešām.
Lūk, citēju tevi, Jasmīna Vēvere ''Man bija tada situacija, ka vajadzeja radiniecei ziedot kaula smadzenes. Un ka par nelaimi, tikai es vareju ziedot. Citi del vecuma, slimibam vai saderibas nevareja.klaji meli!
Isak sakot , man vinas bija zel, bet es neziedoju. Lielakais ko ziedotu ir asinis, bet pat taas iisti negribigi''.
vienkārši brutāli neskatoties ne uz vienu pusi kā tikai taisni slāj uz priekšu tur, kur nav gājēju pāreja un tā vairākas reizes dažādās vietās.
Varbūt izlasiet, kas tiek pārmests.. Ne jau tas, kas neiet asinis katru nedēļu ziedot..
Jasmīna Vāvere. Es lasu ļoti uzmanīgi. Kā tu vari pagalvot, ka ģimenes labad darītu jebko, ja pat asinis ziedotu negribīgi? Tu pati sevī neredzi to liekulību?
klaji meli!
1. ja nodod vai deriga analzies tatad neatsaka bet dod ceribu. cuciski
2. der tikai bralis vai masa vai loit loti reti un ilgi mekle..SVESU CILVEKU, nekadi attalie radi neder.
3. ta ir loti nopietna lieta, ta nav kakiyt kada asins ziedosna ko var kebkurs ar saderigu asinsgrupu!
Кто может стать донором костного мозга
Донором для пересадки костного мозга может быть и сам пациент. Это наиболее простой способ, поскольку иммунологические проблемы при нем не возникают. Если у онкологического больного не поражен костный мозг, у него могут заранее взять некоторое количество кроветворных стволовых клеток, а потом, после проведения интенсивной терапии, ввести ему их обратно.
Добровольные доноры требуются для так называемой аллогенной трансплантации, когда клетки берутся у другого человека. Чтобы проверить, подходит ли костный мозг для пересадки, у потенциального донора берется на анализ кровь и проводится типирование – определение HLA-фенотипа, то есть набора генов, отвечающих за совместимость тканей.
Большая вероятность такой совместимости есть у родственников, причем отец или мать обычно реже подходят на роль донора, чем брат или сестра. Однако идеальным донором – с таким же HLA-типом, как у больного — может оказаться и совершенно незнакомый человек, живущий в другом полушарии. Найти такого человека возможно только с помощью специальных регистров.