Par horoskopu - visu mūžu lasīju zivs horoskopu (man dzimšanas diena pēc 2 dienām, kad beidzas ūdensvīri) un nevarēju saprast - kāpēc nekas manī no tās zivs neatbilst? Arī, kad lasīju , tur bija rakstīts- zivis tādas mierīgas būtnes, klusas, kautrības, tiri piri... Centos sev to piedēvēt, bet nevarēju saprast, kāpēc neesmu tāda kā aprakstā. Tad, pirms dažiem gadiem, man draudzene dzimšanas dienā uzdāvināja manu aprakstu, kurā izmantoti mani numeroloģiskie dati utt. Viņas mamma ar to aktīvi nodarbojās. Un kad deva aprakstu piebilda - Tu esi ūdensvīrs , nevis zivs. Vēlāk satiku viņas mammu un runājāmies un viņa parādīja kā sameklēt to savu īsto horoskopu, tur īpaša pamācība, simboli utt un es visu pierakstīju lai varu aprēķināt. Jo dažkārt esot tā, ka patiesībā horoskops ir pavisam cits. Aprēķinu sev - točna ūdensvīrs. Bet kad aprēķināju citiem tuviem cilvēkiem, viņiem sanāca tas pats kas ir - tā kā reti, ka ir tādas situācijas kā man. Un tad nu lasīju ūdensvīra horoskopu un jā - vispārīgais apraksts vismaz kaut kā izskatas pec manis:-D interesanti