Mele, tu pamēģini savējam uztaisīt burgerīšus. Viņš Tevi uz rokām nēsās par to, ka šādu brīnumu esi viņu pierunājusi paņemt!
Malto gaļu liellopa sajauc ar garšvielām (ja nav slinkums apcep mazliet smalki sagrieztus sīpolus un ķiplokus un piejauc arī klāt - uzreiz cita lieta, bet var arī bez), uztaisi tādu labu bumbiņu un saspied, pielīdzini maliņas, lai nebrūk vaļā, liec grilā iekšā un tik cep. Eļļu es nekad nelieku, jo gaļā jau ir tauki un karstumā tie kūst un tā gaļiņa savā sulā grillējas. Ik pa brīdim es apgriežu (katru pusi pa 2-3x), jo augša apcepās brūnāka nekā apakša (apakšā tomēr sulo un nedeg sausajā). Nu un atkarībā vai vēlies well done vai ar rozā viduci tad nu cepini tik ilgi, cik vajag (parasti ne vairāk kā kādas 4 min man sanāk). Maizītē burgera iekšā mērcīti, zaļumus (es lieku parasti maisījumu ar lapām - rukolas, salāti utt), tad sīpolu svaigu rinķos, tomātu šķēli vai divas, gurķīti, tad lieku gaļiņu pa virsu un uzrīvēju nedaudz siera, kas izkūst uz karstās gaļas. Tad virsū maizīte un gatavs! Man garšo ļoti vēl ielikt iekšā sinepju/gurķu mērci (spilvas). Un vēl halloumi sieru uzgrillētu arī var ielikt, tad vispār bomba! :-D