Pīrsings, kurš nepatīk

Reitings 98
Reģ: 13.12.2014
Hei! :)
Šodien izdūru septumu, bet neesmu pārliecināta, ka man viņu vajag!
1. Vecāki nepriecāsies, kaut gan sen jau neesmu maza meitene, kurai vajadzētu mammas atļauju, bet tomēr negribās sāpināt mammu.
2. Man nepiestāv šāds pīrsings. Bildēs patīk, kad liku "fake" septumu degunā, arī likās ok, bet tagad skatos un nevaru saprast, kas tieši nav kārtībā.
3. Darbā arī, visticamāk, nāksies slēpt pīrsingu, jo strādāju nopietnā veikalā.
4. Pīrsing izdurts nedaudz šķībi. It kā tas nekrīt acīs, bet pati to redzu. Un tas tracina.
5. Ne ļoti atbilst manam ģērbšanās stilam.
Tie būtu tādi lielākie mīnusi. No plusiem nekas prātā nenāk. Vienīgais, kāpēc tagad žēl izņemt ārā to auskaru, jo samaksāju 18 eur + aptiekā līdzekļi kopšanai. Un doma, ka ja nu pēc tam nožēlošu, ka izduru un tajā pašā dienā aizaudzēju. Nezinu, cik ļoti tas ir iespējams, jo pagaidām nožēloju tikai par to, ka izdūru un izmetu naudu vējā.
Daudzi cilvēki draugu lokā arī teica, ka nafig man to vajadzēja darīt un lai ņēmu fiksi ārā.
Zinu, ka padomu dot nevar, neko neredzot un nezinot mani, bet gribās tomēr dzirdēt viedokļus. Vai jūs manā gadījumā atstātu septumu, vai izņemtu ārā? (t)
03.01.2017 21:38 |

Reitings 1717
Reģ: 24.05.2013
Ja tas zelta riņķitis, kuru gribi pēc tam likt, labi izskatītos ( pēc tavām domām), tad paciestos tos 3 mēnešus.
Izņemt varēsi vienmēr. Un labāk ir izmēģināt, nekā domāt kā būtu ja būtu.
04.01.2017 01:00 |

Reitings 724
Reģ: 29.10.2016
Alicegold, pastaigā vēl kādu dienu, varbūt pārdomāsi un iepatiksies.
Man ļoti patīk septum, pašai gan nav un nebūs, jo man deguns nav miniatūrs un seksīgs kā bildēs, bet gan garāks un domāju, ka uz tā neizskatīsies labi.
Izņemt jau tāpat paspēsi, ja nedēļas laikā tu vēljoprojām domāsi, ka tā bija kļūda un nav smuki :)
04.01.2017 06:08 |

Reitings 98
Reģ: 07.11.2016
Kad dūru uzacī vispirms uzzīmēju un paskatījos kā izskatās, likās ooooo! tik smuki! , bet kad tiešām izdūru (un tieši tā pati problēma-šķībi izdūra un pie tam pamanāmi) nelikās vairs tiiiik forši. :-D Bet, manuprāt, tev pāris dienas ir jāaprod ar to, ka tev viņš ir. Vismaz man tā bija. Sākumā gribēju ņemt laukā, bet pēc pāris dienām, kad pārgāja pampums un piedomāju pie make up ļoti iepatikās. Ļoti lielu izskatu dod pats pīrsings. Lielie pīrsingi ne īpaši izskatās meitenei. Bet tev vēl kāds laiciņš ir droši vien jāpastaigā līdz varēsi mainīt.
04.01.2017 06:32 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits