Sveiki , Vai seksualajām fantāzijām ir ierobežojumi ? Vai ir tāds brīdis kad var attiecināt otru cilvēku par garīgi neadekvātu ? Mani ļoti nomāc otras pusītes pedējā brīža fantāzijas kas ir saistītas ar efebofīliju. Tas tačū nav normāli?:-O
Es savas fantāzijas savai otrai pusei nestāstu pat ne par 50%. Ja es to darītu, tad domāju, ka reakcija būtu līdzīga. Tāpēc tās arī ir fantāzijas, bet jautājums, cik tas nopietni. Tas jau ir cits jautājums.
Jā, dažas lietas ir aizliegtas ar likumu ;) Un ne velti - ja seksuālās iekāres objekts nevar pilnvērtīgi dot savu piekrišanu, tad tur ir, par ko sašust.
Varbūt vienkārši ir jāizšķiras starp es gribu būt ar viņu kopā un nē, tomēr negribu, ja jau sākumā tu viņu turi aizdomās par krāpšanu ar tavu draudzeni un tagad par seksuāla rakstura fantāzijām, kurās iesaistīta tava mazā māsa. P. S. Nē, manā uztverē fantāzijas par 14 gadu māsu nav pieņemamas.
Nuuu..es daudz ko varu pieņemt, saprast, bet, ja mans vīrietis man stāstītu, ka seksuāli fantazē par manu nepilngadīgo māsu, kas principā tādā vecumā ir bērns, man tas būtu deal-breaker, man no kaut kā tāda atpakaļceļa nebūtu, tās būtu beigas.