Sākšu ar jautājumu, Jūsuprāt, vai, ja starp cilvēkiem nu vienkārši nenormāli dzirksteļo seksuālā iekāre un patika, vai no tādām attiecībām, kuras pamatā uzsāktas, kā diezgan kaislīgas, var izveidoties nopietnas attiecības?
Stāsts ir tāds, ka pēdējā laikā, esot brīvās meitenes statusā, sanāk diezgan bieži tikties ar vīriešiem.. Līdz šim ir bijis vai nu, vai nu, respektīvi, vai nu pievilcīgs un prātā ne tik, vai otrādi.
Bijuši arī skūpsti, bet tie tādi, nekādas īpašās wow sajūtas neizraisija. Bet nesen satiku vīrieti, kurš vizuāli nu pilnīgi nav mans tips, uz ielas noteikti pat neatskatītos.. Runājot iekarsām, aizgāja līdz skūpstam utt.. un reāli es nevaru beigt par to visu domāt, es jau tajā momentā jutu nenormālās dzirksteles, un arī dienas pēc tam, liekas takā staigātu uz adatām.
Lasot internetā pētījumus, izrādās, ka tas ir iespējams, ka vizuāli cilvēks varbūt nesaista, bet tā fiziskā ķīmija gāž no kājām..
Es parasti esmu cilvēks, kurš pamazām un palēnām ieiet attiecībās, iepazīstot otru, bet te gadījās čiks un gatavs, un galvenais, ka atturēties nevaram, abi... Un katru mīļu brīdi, gribas būt vienam otram blakus.
Jautāšu vēlreiz, vai attiecības, kuras sākas ar fizisku kaisli un tuvību, ir nolemtas tikai gultas priekiem, vai reāli var izveidoties arī kvalitatīvas attiecības, negaidot, kamēr pirmo reizi pārguli pēc krietna laika ar otru.
Bail sačakarēt visu, jo puisis pievelk, un viņu pievelku arī es, bet vai tik kaislīgi uzsākot attiecības,ar fizisko baudu, viņas ātri nenoplaks garlaicībā?
Un vai jums ir gadījies tā, ka vīrietis vizuāli varbūt nav tāds, kurš jums liekas wow, bet reāli nonākot ciešākā kontaktā, nevarot atrauties vienam no otra. ?
p.s. līdz šim ir bijušas vienas ilgas, nopietnas attiecības, līdz ar to, tikai viens partneris.