MissJorker, salātus maz ēdu, nezinu kāpēc ikdienā nekad negatavoju. Agrāk man ļoti garšoja,tas tiešām varētu būt risinājums :)
Porcijas man noteikti nav lielas, es pat pēc vienas sviestmaizes brokastīs jūtos slikti, kur nu vēl pēc auzu putras vai olām. Es dienas laikā droši vien apēdu vien 1000 kalorijas , kaut normāli būtu 2000/2500.
Vakar apēdu tikai 1 fahitu ar vistas gaļu, divas šķēles saldskābmaizes un divas sausās zupiņas.
Man vispār neveselīgā pārtika ir kā paradīze, tik intensīvas garšas, visi tie čipsi - ar bekonu, ar čilli, sieru, uzlejamās zupas, es nemāku gatavot un tāpēc visu laiku roku sev bedri un ēdu nedzīvo pārtiku, kurā nav vitamīni un nekā, jo tā redziet ir ņam ņam, kaut arī seja no sāls daudzuma piepampst, jūtos piedrazota, netīra tās pārtikas dēļ. Bet normālu ēdienu man ir grūti ieēst, jo negaršo, jo liekas smags, taukains. Piemēram, draugs ēd brokastīs katsmaizes ceptas olas ar ceptam desiņām un čupu majonēzes bvee. Es turpretī uztaisu vienu maizīti ar sviestu un desu, apēdu pusi un pārējo lidinu atkritumos.