mazs svars un mēnešreizes

Reitings 106
Reģ: 27.10.2016
Heyyaaa!
te ir kāda kurai ir mazs svars un ir problēmas ar mr/ ciklu? Man vienmēr problēmas bijušas ar to, ka ir mazs svars, jo ļoti daudz ko nevaru ēst, arī daudz stresoju un stresa iespaidā galīgi zūd apetīte, līdz ar to cikls ir sačakarēts, jums ir tā bijis? kas jums palīdz? :-(
02.01.2017 14:45 |

Reitings 724
Reģ: 29.10.2016
Zomzom, nē, ne jau diētas. Nesanāk normāli paēst, dažreiz izsalkumu nejūtu, tāpēc nepaēdu, ja vienu vienu neēdu, tad nākamajā organisms protestē, tas ir... Es ēdu un paliek slikta dūša, vēmusi gan nekad neesmu, taču parasti ir riebīgi vēl vismaz vienu stundu.
Citiem paēst ir kaifs, man ēšana ir kā pienākums. Saprotu, ka tas ir jādara, tāda ir sistēma, tāda ir daba, bet man ir grūti. Cik es varu tik es ēdu, bet nespiežu sevi.
27.01.2017 14:59 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
blackqueen, varbūt tu ēd pārāk lielu daudzumu, ja vel stundu ir slikti. Varbūt vienkārši pārāk smags ēdiens. Var jau arī vienkārši našķojoties pa dienu ar uzkodām kā rieksti un rozīnes, uzēst tās nepieciešamās normas. Es no rītiem reizēm mokos ēst brokastis, uzreiz pēc pamošanās varu tikai kafiju izdzert un tikai pēc kādām divām stundām es esmu gatava ēst brokastis. Ja es uzreiz pamostoties ietu ēst un piemēram ēsti kārtīgas brokastis ar olām ,biezpienu, putrām vai augļiem, es pusi dienas vel nejutīšos labi. Piena produkti vienmēr ir smagi un tos daudz arī nevajag ēst, bet visādus salātus un dārzeņus varētu būt vieglāk pa dienu uzēst.
27.01.2017 15:28 |

Reitings 724
MissJorker, salātus maz ēdu, nezinu kāpēc ikdienā nekad negatavoju. Agrāk man ļoti garšoja,tas tiešām varētu būt risinājums :)
Porcijas man noteikti nav lielas, es pat pēc vienas sviestmaizes brokastīs jūtos slikti, kur nu vēl pēc auzu putras vai olām. Es dienas laikā droši vien apēdu vien 1000 kalorijas , kaut normāli būtu 2000/2500.
Vakar apēdu tikai 1 fahitu ar vistas gaļu, divas šķēles saldskābmaizes un divas sausās zupiņas.
Man vispār neveselīgā pārtika ir kā paradīze, tik intensīvas garšas, visi tie čipsi - ar bekonu, ar čilli, sieru, uzlejamās zupas, es nemāku gatavot un tāpēc visu laiku roku sev bedri un ēdu nedzīvo pārtiku, kurā nav vitamīni un nekā, jo tā redziet ir ņam ņam, kaut arī seja no sāls daudzuma piepampst, jūtos piedrazota, netīra tās pārtikas dēļ. Bet normālu ēdienu man ir grūti ieēst, jo negaršo, jo liekas smags, taukains. Piemēram, draugs ēd brokastīs katsmaizes ceptas olas ar ceptam desiņām un čupu majonēzes bvee. Es turpretī uztaisu vienu maizīti ar sviestu un desu, apēdu pusi un pārējo lidinu atkritumos.
27.01.2017 16:11 |

Reitings 724
MissJorker, lielākā problēma ir tas, ka nemāku garšīgi gatavot, tā iemesla dēļ es uzsēdos uz neveselīgo pārtiku, kas mani nomoka un nedod vajadzīgās vielas, vitamīnus. Un tas ka organisms reaģē uz ēdienu ar sliktu dūšu kā arī reti signalizē par izsalkumu.
27.01.2017 16:18 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
blackqueen, nevajag jau ēst to ko draugs ēd, vienkārši ēd drusku vairāk tiešām salātus, zaļumus un kādu auglīti. Ja ēd daudz produktus ar sāli, tad dzer vismaz 2 litrus ar ūdeni dienā.
Ja gribi zināt tiešām to cik apēc dienā, varbūt ir vērts tām kalorijām pasekot līdzi. Tik pat labi var iznākt, ka tu pat tās 1000 kalorijas neēd. Un sausās zupiņas vispār būtu jāmet atkritumos, varbūt tieši tādu dēļ tev kuģīs arī jūtas slikti pēc citiem ēdieniem.
27.01.2017 16:21 |

Reitings 3127
Reģ: 02.06.2016
blackqueen, meitene, tev pie gastroenterologa jāiet ar steigu! Tās taču mocības tev pašai, okei, es arī no rītiem nevaru iedabūt neko daudz, citreiz normāli, piemēram, brīvdienās, kad nekur nav jāskrien, citreiz darba dienās tikai putra, kāda galete un siera šķēle un pēc apmēram pusotras stundas ēdu normālāk. Tad pusdienās silts ēdiens, tad vakariņas. Pa vidiem vēl ko uzgraužu. Bet tu vispār nevienā brīdī nesaņem normālu ēdienu! Tev ne ar MR vien problēmas būs. Sāc pamazām, radini sevi, to var izdarīt. Ja ir tik traki, tad ārsta apmeklējums.
27.01.2017 16:22 |

Reitings 724
Zomzom, es zinu ka vajag. Man jau Arī kuņği dedzina.... ne katru dienu, bet ik pa laikam. Izlīdzos ar sodas ūdeni. Kaut zinu, ka tas tikai pasliktina situāciju. Tizli protams visu apzināties, bet lietas labā neko nedarīt.
Es laikam uztaisīšu sev dienas plānu un daudz maz sakarīgu ēdienkarti. Agrāk tā darīju taču beigās atkal visu nojaucu. Pie ārsta nav jēgas iet, te viss atkarīgs no gribasspēka, tas ka man speciālists pateiks visu to, ko jau zinu, par visām iespējamajām slimībām, par to ka organisms novājē, ka es nogalinu sevi ar to kā izturos pret savu ķermeni, organismu man nedos motivāciju un spēku rīkoties.
27.01.2017 16:46 |

Reitings 106
Vēlviens jautājums- tā kā jums cikls ir neregulārs, jums cikla vidū mēdz būt izdalījumi, pie tam tādi ļoti tumši vai arī vienkārši sarkanīgi?.. man bija pirms mr tādi un arī pēc..
27.01.2017 16:55 |

Reitings 724
Leduslauska. Man dažreiz mēdz. Biezi, tumši tumši brūni, sarkani. Izskatās pēc ļoti sabiezējušaam asinīm
27.01.2017 16:58 |

Reitings 106
@blackqenn bet tu esi bijusi pie ārsta? domāju, ko tev teica par to? es vislaik baigi stresoju par tiem izdalījumiem.. jo sākās ovulācijas periodā, tad sākās mr un tagad beidzās un atkal tie izdalījumi ir..
27.01.2017 17:33 |

Reitings 3127
Reģ: 02.06.2016
blackqueen, kā reiz ir aktīva brokastu diskusija, paskaties, kaut ko no tā, ko citas meitenes ēd, arī tu noteikti vari. ;)
27.01.2017 17:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)