Ir bijis labs gads, bet beigas varēja būt labākas. Prieks,ka daudzas lietas atrisinājās un šis tas vēl atrisināms. Galvenais,ka viss izdarāms, tik vajadzīgs spēks, pozitīvas domas, darbs ar sevi un apņemšanās. Viss būs ok! Jaunajam gadam uztaisīju vēlmju kolāžu. Biju uztaisījusi arī 2016.gadam un jā, daļa no tā visa piepildījās. Ceru,ka šogad būs tāpat.
Smēķēšanu atmetu jau šogad, svars man ir normāls, tāpēc no standartmērķiem laikam vienīgais, ko vēlētos, ir lietot mazāk alkoholu. Šogad kopumā tas patērēts par daudz :-D Bet vispār dzīvē šo to vēlētos mainīt, bet vēlos jau labu laiku, nevis tāpēc, ka jauns gads. :-) Laimīgu! (l)
Jaunajā gadā vēlos, lai manī ir vairāk enerģijas, dzīvesprieka. Mazāk pakļauties stresam. Iemācīties kā daudzi citi - ar vēsu prātu, bez uztraukuma, jo tas neko labu nedod un tikai manu prātu čakarē. Domāt tikai pozitīvi!!!
Priecājos, ka šis gads beigsies. Beidzot. Parasti neko neapņemos. Taču, šogad tumblr atradu labu un īsu listiņu, kurš sasaistās ar manu fikcionālo spirit animal. So pie sevis iesmaidu un apņemos būt pēc tiem punktiem more like him :D :D :D *Be Unapologetically Me *Wear Only Things That Make Me Feel Pretty *Take Leaps Of Faith *Drink Pretty Drinks Out Of Pretty Glasses *Wear More Glitter
No standartmērķiem man maz, jo smēķēt jau atmetu, bet par svara intensīvu samazināšanos parūpējies vemšanas vīruss, ko uzreiz pēc Ziemassvētkiem noķēru, kas vēl nav atkāpies un pēc daktera vārdiem vēl apmēram nedēļu ilgšot. Gads tiks iesākts "tīrā" miesā. Bet apņemos nākamgad darīt vairāk lietu, kuras mani pirmajā brīdī biedē. Sākšu ar pārvākšanos uz citu valsti, tai līdzi nāks izaicinājumu lērums visam gadam. Un patīk doma ģērbt tikai to, kas liek justies skaistai :-)
Ir prieks par to, ko šogad esmu paveikusi, bet tāpat nevaru sagaidīt jauno gadu! Esmu pamanījusi, ka ja izpļāpājos visiem par saviem mērķiem un nodomiem, daudzkārt kaut kas noiet greizi, bet kad nestāstu, kaut kā viss izdodas, tāpēc šoreiz izvēlēšos neko neatklāt. :-D Jāsaka, ka plāni man ir lieli, bet realizējami. (l)
Jāatsāk vingrot, jo sāku just, ka, ja neko nedarīšu, iedzīvošos muguras sāpēs. Varbūt sākšu meklēt jaunu darbu. Biju jau nolēmusi, bet tad darbā parādījās divi jauni projekti, kas mani interesē un aizrauj, tas tā kā bremzē (t) Jaunā gada lēmums - izskaust pēdējā laika neizlēmību.
Man liekas, no turienes visi sapratīgie cilvēki jau ir aizgājuši, un palikuši tikai fanātiķi, kuriem atalgojums nav būtisks. Es līdz šim esmu strādājusi par privātskolotāju un bērnudārza auklīti. Ar apmēram 300 uz rokas. kaut kā jātiecas kur augstāk, jo gribas spēt uzturēt arī kaķi.
Gads bija vidējs, ceru uz labāku nākamo.:) Nākamajam gadam plāni kā Napoleonam :-D, bet pats galvenais atrast normālu, labi apmaksātu darbu savā nozarē, tas arī ir pats galvenais.