Sveikas, meitenes!
Pievienošos Jūsu pulciņam - labprāt iepazītos ar kādu, lai iespējams, pēc kāda laika kļūtu par draudzenēm. (l)
Kāpēc lieku "sludinājumu"? Jo līdz šim par tuvām draudzenēm esmu uzskatījusi tikai dažas meitenes, ar kurām diemžēl dažādu iemeslu dēļ nav sanācis draudzību saglabāt (lielākoties laika trūkuma un, manuprāt, arī intereses trūkuma dēļ). Pašlaik tā arī sanācis, ka strādāju vīriešu kolektīvā un ikdienā pietrūkst sievišķīgu sarunu, kā jau lielākajai daļai šeit rakstījušo meiteņu.
Par mani. Esmu 25 gadus veca, no Rīgas, strādāju, sevi uzskatu par pozitīvu, aizrautīgu, uzticamu un labu sarunu biedru. Jā, es apmeklēju trenažieru zāli, cenšos ievērot veselīgu dzīvesveidu, lasu grāmatas par dažādām tēmām, nesmēķēju, nelietoju alkoholu un daļēji sevi uzskatu par darbaholiķi, taču tas, kas man patīk un interesē (iepriekš nosaukta tikai neliela daļa), nenozīmē, ka tam jāpatīk arī Tev un ka es Tevi tagad mācīšu dzīvot! Es drīzāk gribēšu dzirdēt Tavus uzskatus un viedokli par to, kāda ir Tava ikdiena, dzīves uztvere, un viss pārējais, un tad, kad jautāsi, stāstīšu par savu. Es vēlos iepazīties ar Tevi tādu, kāda Tu esi, jo ja ir kaut kas, kam es ticu un, ko cenšos ieviest savā raksturā, tad tas ir dot katram vienlīdzīgu iespēju sevi pierādīt, jo dzīve pati par sevi ir ne pārāk godīga un es nevēlos to padarīt tādu vēl vairāk. Tātad īss rezume - esmu labs sarunu biedrs, Tevi dzīvot nemācīšu pa manam, kā arī nenosodīšu, bet gan uzklausīšu un centīšos Tevi saprast. Domāju, ka katra vēlas tādu draudzeni, tāpēc droši raksti, apsolu atbildēt uz katru vēstuli un nevienu neignorēt. :) Lai mums visām izdodas!
P.S. Viena "lieta" gan ir - es diemžēl nebūšu kompanjone bāru un klubu apmeklējumiem, bet noteikti, ka atradīsim ko citu, ko darīt kopā! :)