Varetu but arodslimiba?

Reitings 41
Reģ: 28.08.2016
Sveikas!
Mana situacija-darbs pie datora. Darba apstakliem nepiemerots kresls,kā rezultata tagad mokos ar sprandas sapem, reiboniem, krustu sapem. Staigaju piespiedu karta pie fizioterapeita.
Del ta,ka man nebija piemerots darba kresls un iedzivojos sadas problemas,man butu iespeja so visu nokartot ka arodslimibu?:-/
Tada nauda jau izdota,dusmas!
28.12.2016 19:09 |

Reitings 41
Mana darba vieta ir tada kartiba,ka savas lietas/mebeles uz darbu nest nevar. Ja,pasai tas liekas loti savadi,jo ari biju iedomajusies savu kreslu aiznest un sedet. Nevar!
29.12.2016 10:31 |

Reitings 313
Reģ: 26.03.2015
Kka no visa besis uznacis. Eju uz fizioterapiju,bet nekadus dizos uzlabojumus nesajutu,staigaju nestabila un reibstosa

Ko tieši Tev tas fizioterapeits dara? Vienkārši man bija ļoti līdzīgi (arī sāpes sprandā, krustos), tikai reiboņu vietā stipras galvas sāpes. Sākumā biju uz teipošanu, tagad eju uz masāžām un uzlabojumus jutu jau pēc pāris reizēm. Varbūt pamēģini citu fizioterapeitu?
29.12.2016 11:02 |

Reitings 41
Esmu bijusi 5x.
Man mase plecu dalu un krustus. Pec tam lime teipus.
Paradija ari sprandai vingrinajumus.
Saka,ka kartigi jaizmase spranda,krusti un tad bus kartiga vingrosana problemzonam.
29.12.2016 11:28 |

Reitings 1598
Reģ: 12.10.2010
Man bija līdzīgi, nez, cik runāju ar fizioterapeitiem, tad man visi kā viens atbildēja, ka jāvingro katru dienu, stiprinot vājos muskuļus un, ka teipi un masāžas ir īsa palīdzība. Tas, ka piecelies vairākas reizes stundā nedod neko, man liekas, ka visiem cilvēkiem, kuriem ir sēdošs darbs obligāti ir jāsporto, vienkārši 3 x nedēļā un kārtīgi. Daudz ietekmē poza kādā sēdi. Vai starplaikos vingro - ļauj mugurai mpatecēt uz leju... Man liekas, ka krēsls šeit ir vismazāk vainīgs.
29.12.2016 12:50 |

Reitings 41
Iespējams,ka kļūdos,bet man šķiet,ka mans fizioterapeits biku visu bremzē...varēja paralēli masāžām un teipošanai parādīt vairākus vingrojumus,lai tajās dienās,kad nav vizītes pie viņa,varu pati darboties un stiprināt savus muskuļus.
Taču manējais vispirms grib visu izmasēt un tikai tad kārtīgus vingrojumus rādīt.
Grūti jau spriest,jo neesmu šīs jomas speciāliste, bet tikai skaļi domāju(s)
Praktiski,kad nav tās vizītes pie viņa,nezinu, ko un kā darīt, tikai sprandai/plecu zonai 2 vingrinājumus. Viss.
Krustiem,kas šobrīd man ir riktīgā ***, nezinu kā vingrināt un uztrenēt.
29.12.2016 13:38 |

Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Dažreiz FT vispirms vēlas relaksēt muskułus, ja Tev ir izteikti palielināts muskułu tonuss. Varētu būt, ka arī nav drošs par reibońiem, bet, es Tavā vietā, nekautrētos pajautāt par vingrojumiem. Piecelšanās vairākas reizes stundā ir viens no svarīgākajiem preventatīvajiem sołiem - jā, ja ir jau esošas problēmas, tas no tām neatbrīvos, bet postulēt, ka tas neko nedod, ir bezatbildīgi. Tāpat kā krēsls, jā tas nav pielāgots indivīdam ietekmē veidu kā sēžam. Vingrošana, protams, ir vajadzīga, bet, ja kermenim 5 dienas nedēłā 8 stundas jāpavada +/- vienā statiskā pozā, ir diezgan iespējams, ka ar vingrošanu vien arī nepalīdzēs. Protams, ja vispār simptomi tiešām ir tīri muskuloskeleāli un sēdoša dzīvesveida izraisīti.
29.12.2016 20:40 |

Reitings 503
Reģ: 30.10.2014
Padzer magniju šķīstošā veidā un neirorubīnu tabletēs.
Palīdz pie muskuļu sāpēm un neiralģijām.
29.12.2016 22:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits