pipejamzaaliite

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Bez gara ievada. Ka tad isti ir, zale (pipejama) ir slikta, loti slikta, looooti slikta? Vakar atklaju, ka tuva druska pipe. No vinas nekad, nekad to negaidiju. Mani jau tas neskar, bet vinai berns, virs un virs ir kategiriski pret, reizi nedela ievelk. Fuj! Man vienmer bija salidzinosi neitrala attieksme, bet sito negaidiju. Man ir sajuta, ka man atveras acis uz cilvekiem kuri ir mana dzive. Visu laiku tiek piespeletas taadas situacijas, gluzi ka filmas. Man apnik :( Nekas nav ta ka izskatas.
27.12.2016 13:59 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Tas nav mīts. Es esmu pīpējusi, esmu bijusi starp pīpētājiem. Tas, ka jūs ar to neesat saskārušās, nenozīmē, ka tas nenotiek.
Nupat pirms pāris nedēļām biju spēļu vakarā, kur viens uzpīpēja... pēc tam stulbi smīnēja, skatījās vienā punktā, nepiedalījās mūsu sarunās.
28.12.2016 13:22 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Nevajag pīpēt mēslu,tad arī nenonāksi citā realitātē.

miljons +
28.12.2016 13:23 |

Reitings 12990
Mēnesnīca, kur es teicu, ka velku uz velna paraušanu? Vispār minēju, ka varu uzpīpēt ballītē un pēc tam gadu nepīpēt. Tas ir uz velna paraušanu? :D
28.12.2016 13:23 |

Reitings 1224
Reģ: 17.08.2015
pēc tam stulbi smīnēja, skatījās vienā punktā, nepiedalījās mūsu sarunās.
Jūs varbūt neinteresantas muļķības runājāt un viņš pieklājības pēc klusēja. :-D
28.12.2016 13:25 |

Reitings 12990
Ērzeli, Tu nekad nevari būt droša, ka tā manta tiešām ir laba.. kaut arī iepriekš ņēmi no it kā uzticama cilvēka, visādi var gadīties, dažādi piemaisījumi var būt klāt.
Ja nu vienīgi neaudzē mājās uz lodziņa.
28.12.2016 13:28 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Jautāju,jo pāris lapas atpakaļ šī te pati jaunkundze ir nobrēkusies,cik slikta ir marihuāna,bet redz pati velk parasto dūmu uz vella paraušanu.

Bet tā brēkšana ka marihuāna ir slikta notiek dēļ tā, ka daudz biežāk nākas dzirdēt cilvēkus apgalvojam ka tā ir nekaitīga. Cigaretes ir kaitīgas, neviens to nenoliedz un tie kas pīpē, to apzinās, bet ja patstāvīgi lieto to pašu marihuānu, nu nav tā ka viņa nevar negatīvi ietekmēr.
Visu var lietot, tikai vajag lietot ar mēru.
Sākumā cilvēks pīpē pa retai reizei marihuānu, tad sāk pīpēt reizi nedēļā, tad sāk pīpēt biežāk līdz beigās sāk to pīpēt katru dienu. Pēc pāris mēnešiem cilvēkam ar to pašaudzēto, neķīmiķoto marihuānu sāk palikt par maz. Viņš vairs nejūt tik spēcīgu efektu, viņš pavada lielāko dienas daļu tās efektā, smēķējot to tik pat daudz ,kā citi cigaretes pa pārtraukumiem. Tākāk viņš to marihuānu sāk jaukt kopā ar cigaretēm, jo tas rada spēcīgāku/ātrāku efektu, un tad viņš sāk visu laiku pīpēt šādi pa pārtraukumiem katru dienu. Var redzēt cilvēkam uzvedībā izmaiņas, darba spējās, prāta darbībā. Tad kad cilvēks nav lietojis savu dienas devu, viņš paliek nomākts, pat uzvilkts..
Tā tas cilvēciņš pašlaik dzīvojas, bet pēc notiekošā, neizklausas tas pēc nekaitīgas darbības, bet gan progresējošas atkarības.
28.12.2016 13:37 |

Reitings 3127
Reģ: 02.06.2016
tur kur iet 15. trolejbuss, tur ir tā saucamais "lubančiks", kur čigāni jau 20 gadus zaļo tirgo Brauc un pērc cik uziet! Nezinu gan vai var uzticēties šim avotam, bet šo man policista kungs pats ar savu muti teicis ir!

tā nav zāle, bet ar acetoni piesūcināti sūdi

:D
28.12.2016 13:40 |

Reitings 2995
Reģ: 22.06.2016
ha ha ha! Tā pārsmējos.... "viņš sāk jaukt zāli ar tabaku, lai dabūtu stiprāku efektu". Nopietni? :D :D :D Zāli jauc ar tabaku, lai uztītu džointu un tam nav aboslūti nekāda sakara ar "stiprāku efektu"! Maz kas pīpē tīrajā, jo
a) vieglāk un ērtāk ir džointu uztīt un pīpēt - viegli rokās turēt un apkārt padot, ja nepīpē viens, bet bariņā;
b) pīpītes vai bongas, pirmkārt, ir jānēsā līdzi, bet šie brīnumi nedaudz ož. Līdz ar to ērtāk ir paķert papīrīšus un grainderi, kurš ir aizvērts, nu un zāle tad ir maisiņā vai kastītē kā nu kuram.
c) tīrajā zāle ātri izdeg, tādēļ ja esi "jauniņais" un velc ar lieliem pārtraukumiem vai ļoti maz, tad tā ir izniekošana.
un d) tīras zāles džoints vienkārši fiziski nedarbojas... ļoti ātri izdeg, ļoti kodīgi dūmi un dziest nost ja nevelc visu laiku.
Un par "stiprumiem". Pat pieredzējuši ikdienas kurītāji regulāri maina šķirnes/staffu - staffs nāk iekšā LV "in batches" - presēts produkts, kuru tad šeit jau loba vaļā, sadala mazākās kvantitātēs (pa 50g utt), tālāk jau mazais dīleris dala vai nu pa 5 vai pa 1 (populārākie end user daudzumi), bet katram dīlerim kaut kādā brīdī beidzas tas staffs, vai dīleris nav pieejams, tādēļ pircējs atrod citu dīleri (šķiet, ka reti kurš ņem tikai no 1 cilvēka) utt. Arī paši dīleri ņem staffu no dažādiem piegādātājiem. Ir, protams, arī vietējais zaļais, bet tas, manuprāt, ir gaumes jautājums... Šķirnēm ir arī dažādi efekti, smaržas.. Ir staffs, kas nomierina, ir kas piedod enerģiju tieši. Zinu cilvēkus, kas pīpē jau 10-15 gadus un nav tā, ka paliek vājāks efekts utt. Drīzāk vienkārši pierodi pie viena efekta un tad gribas ko pamainīt, tādēļ pamēģina citu šķirņu, vai hašu vai skunk...
28.12.2016 14:11 |

Reitings 803
Reģ: 15.12.2015
Missjoker precīzi aprakstīja marihuānas kaitīgo iedarbību. Tieši tā tas arī notiek dzīvē. Es zinu vairākus cilvēkus, kuri ir izgājuši šim cauri un arī atrodas šobdrīd beigu punktā, jeb - pīpē katru dienu (gluži kā cigaretes), jo vairs nespēj dzīvot bez, jo 'tā nav interesanti'. Ja nedabū, tad paliek uzvilkts un par katru cenu meklē kādu dīleri, kas pārdos. Brauks pakaļ kaut uz otru Rīgas galu, lai varētu pēc tam uztīt kāsīti un viss būtu forši. Tādi cilvēciņi diemžēl savā attīstībā paliek par dārzeņiem. Viņiem vairs negribās neko nopietnu iesākt - taisīt karjeru, plānot ģimeni, ceļot utt. Vienkārši aiziet uz savu darbiņu, nopelnīt naudu, nopirkt marihuānu, katru dienu uzpīpet... un tā viņu dzīve paiet. Tas ir arī tas ļaunums, ka tev apstājas interese par lietām un attīstība dzīvē un tu paliec vienkārši par 'dārzeni'.
Es zinu kā tas ir.. man ir tādi paziņas un nenoliegšu, ka pati pāris reizes mēnesī uzpīpēju, bet es sevi disciplinēju un saprotu sekas, jo līdz tām es negribu nonākt.
Sākumā cilvēks pīpē pa retai reizei marihuānu, tad sāk pīpēt reizi nedēļā, tad sāk pīpēt biežāk līdz beigās sāk to pīpēt katru dienu. Pēc pāris mēnešiem cilvēkam ar to pašaudzēto, neķīmiķoto marihuānu sāk palikt par maz. Viņš vairs nejūt tik spēcīgu efektu, viņš pavada lielāko dienas daļu tās efektā, smēķējot to tik pat daudz ,kā citi cigaretes pa pārtraukumiem. Tākāk viņš to marihuānu sāk jaukt kopā ar cigaretēm, jo tas rada spēcīgāku/ātrāku efektu, un tad viņš sāk visu laiku pīpēt šādi pa pārtraukumiem katru dienu. Var redzēt cilvēkam uzvedībā izmaiņas, darba spējās, prāta darbībā. Tad kad cilvēks nav lietojis savu dienas devu, viņš paliek nomākts, pat uzvilkts..
Tā tas cilvēciņš pašlaik dzīvojas, bet pēc notiekošā, neizklausas tas pēc nekaitīgas darbības, bet gan progresējošas atkarības.
28.12.2016 14:31 |

Reitings 2995
meitenes, ar kādām drazām jūs draudzējaties? Man paziņu un draugu lokā marihuāna nevienam nav traucējusi ne karjeru veidot, ne izcili pabeigt mācības, ne sportot, ne veidot attiecības īsti. Un nezinu arī tādus, kas pīpē zaļo kā cigaretes. Varbūt man visi tādi normāli pagadījušies (kuru nav maz, pietam), bet manējie uzpīpē tad, kad nav nekas darāms vairāk un var čillot.
28.12.2016 14:37 |

Reitings 2478
Reģ: 03.11.2016
Bet problēma jau tādiem cilvēkiem nav zālītē. Tiem cilvēkiem nav mugurkauls. Nebūs zālītes, būs sēnes, vai alko. Viens nopīpējas ar kreiso mantu, otrs nodzeras ar kreiso mantu. Nevaram tagad vainot alko. Jautājums ko tu ar to dari.
28.12.2016 14:44 |

Reitings 7682
dr tu esi eksperte. Pec pieredzes? :)
28.12.2016 14:47 |

Reitings 3127
Reģ: 02.06.2016
Jūs jau runājat par pārmērībām, loģiski, ka tad sekas ir redzamas uzreiz. Tas pats var būt no alkohola. Sāc dzert un nevari beigt, nedēļu lāpies, tad piedzeries vēl, aizej uz darbu vai neaizej vispār un brīnies, kāpēc tevi atlaiž, jo viss taču ''čotka''. Risinājums - pacelt slieksni, ka no 21 gada vecuma ir pilngadība un var legāli iegādāties? Tā samazināsies gadījumi vai ir cita problēma tam apakšā?
28.12.2016 14:52 |

Reitings 2478
Reģ: 03.11.2016
Risinājums - pacelt slieksni, ka no 21 gada vecuma ir pilngadība un var legāli iegādāties? Tā samazināsies gadījumi vai ir cita problēma tam apakšā?

Kā jau diskusijas sākumā rakstīju, zālīte var neatgriezeniski ietekmēt smadzenes līdz 25 gadu vecumam. Protams, slieksnis no kura iegādāties negarantē, ka jaunāki nelietos, lieliski to var redzēt ar mazgadīgajiem kas pīpē un der, tādēļ papildus tam sabiedrība būtu jāizglīto, nevis vienkārši pasakot, ka tas ir slikti.
28.12.2016 14:54 |

Reitings 2995
Marta, neesmu eksperte, bet zinu gan šo to par mj :)
Par vecumu 21+ alkohola un narkotiku iegādei - te gan laikam nepiekrītu. Manuprāt, tie, kas gribēs, tāpat dabūs. Un labāk, lai pērk legāli, nekā no rokas mēslus kaut kādus.
28.12.2016 15:13 |

Reitings 7682
Zaliti dabut ir loti, loti viegli. Tikpat viegli ka, velos sokoladi, aizieju uz veikalu un noperku.Un tas ir skumji. Plus taas kvalitate.
28.12.2016 15:41 |

Reitings 2995
Nav nemaz tik viegli dažreiz, jo īpaši, kad ir "sausums"! Par kvalitāti nezinu - no svešiem nekad.
28.12.2016 15:51 |

Reitings 7682
Pec tiem kuri pipe, izskatas, ka viegli. Pazvani vienam, ja nav, zvani citam. Ja nav tiem, paprasa chomam un buus.
28.12.2016 15:53 |

Reitings 7682
Kvalitate gan jau apsaubama.
28.12.2016 15:54 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Kā tev ar to exdraugu iet? Ignorē vēl?
28.12.2016 15:57 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits