pipejamzaaliite

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Bez gara ievada. Ka tad isti ir, zale (pipejama) ir slikta, loti slikta, looooti slikta? Vakar atklaju, ka tuva druska pipe. No vinas nekad, nekad to negaidiju. Mani jau tas neskar, bet vinai berns, virs un virs ir kategiriski pret, reizi nedela ievelk. Fuj! Man vienmer bija salidzinosi neitrala attieksme, bet sito negaidiju. Man ir sajuta, ka man atveras acis uz cilvekiem kuri ir mana dzive. Visu laiku tiek piespeletas taadas situacijas, gluzi ka filmas. Man apnik :( Nekas nav ta ka izskatas.
27.12.2016 13:59 |

Reitings 269
Reģ: 21.11.2016
marihuāna pēc patreizējās likumdošanas, kur tā ir kā sevišķi bīstama narkotika kopā ar heroīnu

Nu tas tāpēc, ka Latvijā vispār ir slima domāšana ļoti daudzās jomās un tas, diemžēl, manuprāt, nemainīsies vēl ilgi. Lai marihuānu pielīdzinātu heroīnam, vispār jābūt slimam ar galvu. Jā, kā jau minēju iepriekš, savas dzīves laikā esmu pamēģinājusi marihuānu. Nu, nepatika man, ko lai dara. Sapratu, ka tas nav man. Viss. Kopš tās reizes pirms sešiem gadiem, ne reizi pat neesmu vienu dūmu ievilkusi, lai gan blakus ir bijuši cilvēki, kuri to dara. Nu nez. Vismaz, cik zinu es un cik esmu lasījusi, ar vienu reizi, kurā pamēģināts heroīns, jau ir pilnībā pietiekami, lai rastos atkarība. Nu, protams, tam visam apakšā ir vēl citas lietas, taču fakts kā tāds - salīdzināt marihuānu, kura ārstē vēzi un no kuras lietošanas vēl neviens nav nomiris, ar narkotiku, kura kapā iedzen tūkstošiem cilvēku visā pasaulē, var tikai tik debila valdība, kāda tā ir Latvijā. Citu vārdu man nav.
Un te atkal der mans piemērs par Nīderlandi. Pēc latviešu domām tur laikam dzīvo vieni vienīgi degradēti, nonarkojušies radījumi, kuri drīz atstieps galus. Nez kādēļ, tā ir viena no bagātākajām Eiropas valstīm, kamēr Latvija ar savu budžetu, veselības sistēmu, algām utt.utjp. gan jau n-tos gadus ir baigākajā pakaļā... Protams, ne jau visa sāls slēpjas tikai un vienīgi marihuānas legalizācijā, taču tajā, cik vienas valsts sabiedrība ir atvērta un saprotoša, bet citas valsts sabiedrība aizspriedumaina un neizglītota, gan.
02.01.2017 03:19 |

Reitings 160
Reģ: 02.01.2017
Zini.. Necepies tik ļoti par to,ka viņa lieto marihuānu. Slikts impakts no tā rodas tikai tad, kad cilvēks pārstāj pats sevi kontrolēt, kaut ko sadomājas un sāk riktīgi pasliktināt savu dzīves kvalitāti.
Ja redzi, ka nekas, izņemot to, ka viņa reizi nedēļā uzvelk, nav mainījies - neiespringsti :)
05.01.2017 13:04 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Ophelie, neba Latvija ir vienīgā vieta pasaulē, kurtas ir aizliegts. Pēc Tava teiktā sanāk, ka tikai Latvijas debilā valdība ir aizliegusi un sabiedrība ir neizglītota, bet daudzās vecajās Eiropas valstīs ir tieši tas pats.
05.01.2017 13:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits