pipejamzaaliite

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Bez gara ievada. Ka tad isti ir, zale (pipejama) ir slikta, loti slikta, looooti slikta? Vakar atklaju, ka tuva druska pipe. No vinas nekad, nekad to negaidiju. Mani jau tas neskar, bet vinai berns, virs un virs ir kategiriski pret, reizi nedela ievelk. Fuj! Man vienmer bija salidzinosi neitrala attieksme, bet sito negaidiju. Man ir sajuta, ka man atveras acis uz cilvekiem kuri ir mana dzive. Visu laiku tiek piespeletas taadas situacijas, gluzi ka filmas. Man apnik :( Nekas nav ta ka izskatas.
27.12.2016 13:59 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
(jo, ja pareizi atceros, tev bija bērns? varbūt arī nē..)

man nebija berns , man ir berns , bet kad bija ta diskusija man vins pat plana nebija :D :D
29.12.2016 19:47 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Taisnibas labad jasaka esmu par legau zaliti aptieka, piemeram veza slimniekiem. Labi nonem sapes. Bet ka alko vai tabakas aizvietotaju noteikti ne!
29.12.2016 19:48 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
es nekad neesmu saskārusies
,
neesmu nekad redzējusi
,
neesmu sastapusies ar tādiem

Laiks paplašināt redzesloku, nevis bārstīt pašizdomātu statistiku, balstoties tikai uz subjektīvu pieredzi.
tas NAV kaut kāds standarta zalītes efekts

Zinātnei šajā jautājumā ir cits viedoklis.
no si izriet , ka tad kad spaisi bija legali to drosi vareja lietot , jo viela tacu nebija aizliegto vielu saraksta.

Kamēr spaiss nebija nelegāls, tas bija viegli pieejams un katram bija pašam jādomā, vai tajā bodē viņam ko vajag, vai ne, tieši tāpat, kā ar lēto alkoholu, ko nu jau arī sāk ierobežot. Marihuānu vēl ir jāmeklē, kur nopirkt, tur vēl jāizdomā, ka jā - man par visām varēm to indi vajag, tāpēc es tagad siešos ar visādiem dīvainiem tipiņiem vārtrūmēs, cerot, ka iedos man kaut ko pēc iespējas mazāk indīgu. Nu, kas tas ir?
29.12.2016 19:55 |

Reitings 11162
aizliedza vienu vielu, atrada un sāka izmantot nākamo, kamēr to arī aizliedza. Neviens nesēdēja kabinetā un nedomāja - jā, nu, tas spaiss ir ok un būs legāls, bet zāle nu nekādā gadījumā!

ari tagad ir neaizliegtas vielas , beeet nav tocku , jo kadreiz bija tikai administrativa atbildiba , kamer viela nav saraksta , un bodites darbinieks , maksimums dabuja adinistrativo sodu... Savukart tagad ir kriminalatbildiba ar realu cietumsodu
29.12.2016 19:55 |

Reitings 11162
tāpēc es tagad siešos ar visādiem dīvainiem tipiņiem vārtrūmēs, cerot, ka iedos man kaut ko pēc iespējas mazāk indīgu.

man zel , tos kam pie marihuanas jatiek sada veida ..... un principa , sis ir viens no galvenai iemesliem , kapec ikvienam kaut no 21 gada vecuma , butu jabut iespejai iegadaties neapsaubamas kvalitates preci/
29.12.2016 19:59 |

Reitings 2995
Reģ: 22.06.2016
Alexxa, tev laiks savus pašizdomātos briesmu stāstiņus pataupīt šašliku cepšanai pie ugunskura ar "spoku stāstiņiem" 8-)
Kamēr spaiss nebija nelegāls, tas bija viegli pieejams un katram bija pašam jādomā, vai tajā bodē viņam ko vajag, vai ne, tieši tāpat, kā ar lēto alkoholu, ko nu jau arī sāk ierobežot. Marihuānu vēl ir jāmeklē, kur nopirkt, tur vēl jāizdomā, ka jā - man par visām varēm to indi vajag, tāpēc es tagad siešos ar visādiem dīvainiem tipiņiem vārtrūmēs, cerot, ka iedos man kaut ko pēc iespējas mazāk indīgu. Nu, kas tas ir?

Un vēl jau laikam laiks ir arī actiņas atvērt, meitēn! Zāli nopirkt ir vieglāk un ērtāk nekā maizi mazajos piemājas veikaliņos.
29.12.2016 20:01 |

Reitings 2995
wee, cik tavam sīcim ir gadu? Es par sīci atceros kaut ko tā, it kā tas šodien būtu bijis :-D mēģināšu savilkt paralēles! Ja negribi rakstīt te, uzraksti man PM. Sportiska interese tagad ir vai es Tevi jaucu ar kādu citu šeit vai tomēr nē! :-D
29.12.2016 20:03 |

Reitings 23705
Te japiekrit, es ari esmu par legau zaliti un ari legalu prostituciju. Lai maksa nodoklus un tiek viss regulets. Lai tie kam ir velme indejas , bet ar labu legalu vielu kaut 24/7.
un tomer tas neatcel faktu ka jebkuru apreibinoso vielu laimigie un meiksmigie nelieto.

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
ari tagad ir neaizliegtas vielas , beeet nav tocku , jo kadreiz bija tikai administrativa atbildiba , kamer viela nav saraksta , un bodites darbinieks , maksimums dabuja adinistrativo sodu... Savukart tagad ir kriminalatbildiba ar realu cietumsodu

Skaidrs. Tas labi. Es jau domāju, kur viņas visas pilnīgi vienlaicīgi izčibēja.

Reitings 2995
Protams, ka vajag legalizēt! Bet nejau tādēļ, lai pēkšņi visiem būtu pieejams un viegli nopērkams, bet tādēļ, ka mēs tāpat visi ļoooooti labi zinām, cik daudzi LV pīpē un cik lielas melnās naudas apgrozās tajā visā. Un lai varētu to visu kaut kā kontrolēt.. Kaut kad citā diskusijā par šo tika runāts. Ja papēta ASV štatos statistikas pēc legalizācijas, uzlabojušies rādītāji teju jebkuros saistošajos jautājumos. Ja šim pieiet prātīgi un apdomāti, tad viennozīmīgi no legalizācijas jēgas ir pilnas bikses. Rīga mierīgi iederētos otras Amsterdamas lomā :-)
29.12.2016 20:11 |

Reitings 23705
Par prostituciju reiz laika degpunkta teica ir prostitutu veselibas pase, tatad puslegali post faktus tas ir atzsits! Tad kada vella pec nevar legalizet un iekaste nodoklus? Atdpt nomale dazas majas lai ir bordeli un bonusa tirgo zaliti. NODOKLI , nauda un legali viss.
29.12.2016 20:14 |

Reitings 1143
dr5, labi, ka vismaz kāds saprot, ka nu nevajadzētu jau gluži to par kulta lietu padarīt.. a pa lielam, lai kā man tas nepatiktu, es ticu mēra izjūtai, ja tāda ir, tad es nekad trobeli neceltu par to(tas gan nenozīmē atbalstu) un vismazāk es uzbruktu šādiem cilvēkiem. Domāju, ka uzbrukt un klaji nosodīt nav labs tonis vai labs rādītājs..
esmu saistīta ar psiholoģiju un psihiatriju, varu teikt, ka labi apzinos, ka zāle kaut "dabīgā" slikti ietekmē nervu sistēmu un tas var paātrināt vai izvilkt uz āru cilvēka tumšās puses. BET..mēs nezinām vai šie cilvēki, kuriem tā zāle ir kaitējusi psiholoģiskai veselībai, nebūtu turpat kur šobrīd bez zāles. Jo kā mēs zinām, garīgi traucējumi rodas daudzu faktoru iespaidā nevis viena faktora iespaidā. Attiecīgi iespējams, tie zālīšpīpētāji tur būtu arī ja nepīpētu zāli. Psihei gan protams, būtu veselīgāk ja nebūtu apreibināšanās no kaitīgām vielām, vienalga kādām, tas ir fakts.
29.12.2016 20:15 |

Reitings 1143
Zālīštēma ir bijusi karsti apspriesta tēma jau daudzus gadus...ne pirmo reizi es iesaistos šādās diskusijās, arī dzīvē... Tas ir tikpat bezjēdzīgi kā par politiku patiesībā :D bet neskatoties uz to, turpinu gan es, gan citi izteikt savu viedokli... Vieglāk būtu visiem izkauties un izlaist tvaiku un stresu par šo tēmu :D
29.12.2016 20:17 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
laiks savus pašizdomātos briesmu stāstiņus pataupīt šašliku cepšanai pie ugunskura

Tie nav izdomāti - Tev ir iespēja pašai izvēlēties medicīnas iestādi un paskatīties, kas tur notiek, pat nav jāiet tikai uz kādām, ko es varētu nosaukt. To visu var dabā pārbaudīt, tikai Tev šāda informācija galīgi nesimpatizē, tādēļ Tu mēģini to diskreditēt kā neesošu, lai gan par tās patiesumu var pārliecināties pilnīgi jebkurš. Tas nav tikai Tev iespējams, tās nav kaut kādas slepenas privātas klīnikas, kurās bez mana ieteikuma neielaidīs. To pārbaudīt var katrs, kas vēlas - apskatīties, uzzināt, izglītoties. Ir vecāki, kas savus pusaudžus ved uz tādām vietām iepazīties ar realitāti, lai pārstāj baroties no neta pekstiņiem. Tas, ka Tu neesi ieinteresēta informācijā, nenozīmē, ka tā nav patiesa.
29.12.2016 20:19 |

Reitings 2995
Alexxa, tev gadījumā nav zelta zivtiņas sindroms? Man jau sāk apnikt par tām medicīnas iestādēm turpināt tev katru reizi vienu un to pašu atbildēt :-D Sorry, bet tavus komentārus negribu vairāk lasīt..ar sienu ir vieglāk sarunāties, nekā ar tevi :-)
BET..mēs nezinām vai šie cilvēki, kuriem tā zāle ir kaitējusi psiholoģiskai veselībai, nebūtu turpat kur šobrīd bez zāles. Jo kā mēs zinām, garīgi traucējumi rodas daudzu faktoru iespaidā nevis viena faktora iespaidā. Attiecīgi iespējams, tie zālīšpīpētāji tur būtu arī ja nepīpētu zāli. Psihei gan protams, būtu veselīgāk ja nebūtu apreibināšanās no kaitīgām vielām, vienalga kādām, tas ir fakts.

Bingo! Daudziem pretiniekiem (neminēsim cilvēkus "vārdos") patīk apgalvot, ka zāle ir izraisītājs, bet pieņemt to, ka tur jau fundamentāli nebija viss galvā savās vietās, to gan piemirst. Tikpat labi triggeris var būt emocionāla trauma, pārdzīvojums, protams, ka arī alkohols un cita veida narkotikas. Bet svarīgi taču pieminēt visas medicīnas iestādes un kādi trakie tur sēž! Jo viņi noteikti ir traki, jo uzpīpēja zaļo!
29.12.2016 20:25 |

Reitings 1143
Tomēr līdz galam nesaprotu Alexxa lielo uzsvaru uz slimnīcām..Nu nav zāle īsākais ceļš uz turieni vai, ka tas gadās ar lielāko daļu no zālīšpīpētājiem. Saprastu ja tik lielu uzsvaru uz to liek ja par spaisu iet runa.
29.12.2016 20:57 |

Reitings 649
Reģ: 06.11.2012
Prieks, ka atkal ir diskusija uz 19mit lapām. Šī tēma nevienu neatstāv vienaldzīgu! ;)
Kā jau parasti, cilvēki ir sadalījušies divās nometnēs- ir atbalstītāji un pretinieki. Es, kā atbalstītājs, tomēr nevaru nepieminēt to, ka pretinieki mēdz būt nekompetenti savos argumentos. Proti- vienmēr tiek pieminēts, ka viņš vai viņa personīgi pazīst kādu, kurš ir fiziski un garīgi cietis no lapiņas. Nākamis līmenis ir tas, ka viņš vai viņa personīgi ir cietusi no lapiņas. Un tad vēl ir blakus viedokļi, kā šeit, piemēram, Alexxxai- kad tiek piedāvāts pārliecināties par visu pašam - apmeklējot ārstiecības iestādes.
Diemžēl šie argumenti nav adekvāti. Minēšu piemēru. Man reiz atteica manai vēlmei nodot asinis, jo anketā pirms asins nodošanas godīgi pateicu, ka pirms kādiem 2 mēnešiem biju uzvilcis lapiņu. Kad izteicu savu izbrīnu par šādu lēmumu, ĀRSTE man pateica, ka "tādam cilvēkam, kā Jums, ir jāpaiet gadam, lai Jūs varētu nodot asinis" un "Jums kā ķīmiķim ir labāk zināms, ko Jūs lietojat". Tas skaidri raksturo sertificētu ārstu zināšanu līmeni par marihuānu. Līdzīgi ir ar ārstniecības iestādēm. Tās vadās nevis no pētījumiem ar marihuānu, bet gan no akmenslaikmeta likumdošanas, kur marihuāna ir uz viena plaukta ar heroīnu. Tāpēc visi spaisa klienti tiek sviesti vienā plauktā ar marihuānas pīpētājiem. Es atļaušos diezgan pamatoti uzsvērt, ka pēdējo- gluži vienkārši ārstniecības iestādēs NAV.
Interesants piemērs- kad vienu brīdi sāka aizliegt visu zaļo, to sāka atšķaidīt ar citām vielām. Cilvēki nonāca slimnīcās, veidoja reportāžas, taisīja neighborhood watch patruļas, demolēja kioskus.. Tagad SPAISA sērga ir norimusi, bet cilvēki joprojām domā, ka slimnīcās esošie cilvēki ir pīpējuši marihuānu. Diemžēl tā domā arī paši cilvēki, kas sež slimnīcā, jo lielākajā daļā gadījumu viņi savu "marihuānu" saņēma no "drauga", "droša avota" un "no uzticama čaļa".
Es esmu pīpējis Lemon haze, Northern light, Bubba Kush, Strawberry blue un citas. Tas ir šķirnes. Ko pīpēja tas, kurš sēž slimnīcā? Neko vairāk par - es zinu, ko es pīpēju, pateikt viņš nevarēs.. TUr ir MILZĪGA atšķirība. Diemžēl cilvēki ir tik tumsonīgi, ka to pat nemēģina saredzēt. Kur nu vēl saprast, ka tā ir lieta, kas var izmainīt daudzu, jo daudzu cilvēku dzīves uz labo pusi, samazināt autoavāriju un letālu konfliktu skaitu un pat pacelt visas valsts ekonomiku.
29.12.2016 21:33 |

Reitings 2995
Līdzīgi ir ar ārstniecības iestādēm. Tās vadās nevis no pētījumiem ar marihuānu, bet gan no akmenslaikmeta likumdošanas, kur marihuāna ir uz viena plaukta ar heroīnu. Tāpēc visi spaisa klienti tiek sviesti vienā plauktā ar marihuānas pīpētājiem

Medicīnā ne tikai šajā jomā ir šāda problēma...novecojuši uzskati, stigma, avoti utt.
29.12.2016 22:11 |

Reitings 1143
Excite kā atkarīgajam zudis kritiskais skats uz šo lietu. Skumji. Tādu cilvēku diez vai glābsi. Kaut kādi kreisie "pētījumi" tiek likti pretī medicīnai, tai esot "novecojuši uzskati". Kā psihologs varu pateikt, ka psihiskās saslimšanas ļoti bieži raksturojas ar nespēju sevi kritiski novērtēt. Tas zālīšpīpētājiem kopīgs ar psihiski slimajiem.
29.12.2016 22:28 |

Reitings 226
Reģ: 20.11.2016
r. Šajā gadījumā tā puse, kas lieto narkotikas un domā "ar mani jau tas nenotiks" un tā, kas nelieto, jo zina, ka notikt var ar katru.

Es gan redzu divu veidu cilvēkus - cilvēkus, kas zina, par ko runā un tad tādus, kas tu, kas tikai skaļi kliedz, ka it kā zina.
Joprojām interesē, kas tās par iestādēm, uz kurām tu tik ļoti visus aicini. Runu par trankvilizatoriem biju iesākusi tieši tāpēc, ka "tajās iestādēs" visi izskatās tik ļoti sanarkojušies to zāļu dēļ, ko viņiem dod ārsti.
P.S. Pati zāli nepīpēju. Pāris reizes esmu mēģinājusi ēdamā veidā. Varu teikt, ka tas ir pilnīgs sviests, ko tu zini par zāles efektu uz cilvēku tieši tai iedarbošanās brīdī. Nezinu, ko un cik daudz jāpīpē, jāēd, lai aizmirstu savu vārdu.
29.12.2016 22:28 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits