alexxa - man nav vajadzības uz slimnīcām staigāt...jau kuro reizi tev jau atkārtošos - to, kas notiek slimnīcās - tas nav man nekāds noslēpums un tumsonība. Es ļoti labi zinu, ka jebkurš var nonākt tur, ka jebkuram var sanāk ne to savā organismā ielaist utt. Bet...es taču mēģinu tik ļoti elementāru lietu pateikt...ka - MANUPRĀT (es nezinu cik ļoti vēl lai es to izceļu, ka tās ir MANAS DOMAS, nevis kāds fakts) labāk, lai cilvēks uzpīpē, nekā nodzerās un lieto smagās narkotikas.
Tu man aizrādi, ka es visu laiku maļu vienu un to pašu, bet kā citādāk, ja es saku melns, bet tu man saki, ka es teicu balts? Es iekopēju sevis teikto par to pūkainumu un baltumu, lai vismaz ar to tu tiec galā un apjēdz, ka es neesmu teikusi, ka zāle ir LABA.
Un tā, pie reizes, lai paskaidrotu kādēļ es labprātāk kurītājus sev apkārt redzētu, nevis nodzērušos vai ripiniekus/heroinčikus - es nekad neesmu saskārusies ar agresīvu zālītes pīpētāju (efekta stāvoklī); neesmu redzējusi rāpojam pa sienām ar acīm aizlīdušām pakausī; neesmu nekad redzējusi nevienu zaļo ar "lomkām"; neesmu redzējusi nevienu pat ar mazākajām domām iet zagt vai laupīt, lai nodrošinātu sev nākamo dozu; neesmu sastapusies ar tādiem,kuri nevarētu nepīpēt jebkādu periodu, ja/kad nedrīkst/neribas. Papildus tam - zālīti var izaudzēt jebkurš pats mājās (tas, protams, nav legāli, bet ir izdarāms), lai pārliecinātos par to, ka lieto mantu bez mērcēšanas utt. Pēdējos laikos esmu pamanījusi, ka tie, kas bieži pīpē, tieši tādai dod priekšroku, jo ir ļoti viegls efekts, lētāk un "veselīgāk".. Manā pieredzē, zālītes pīpētāji ir mierīgi, nevienam neuzbāžas ar to, savā nodabā dzīvo un lietu un lai tak! Tas nebūt nenozīmē,ka es uzskatītu, ka tam nav nekāda efekta uz cilvēka organismu, to es neesmu apgalvojusi un neapgalvoju arī tagad. Visām drazām ir kaut kāds negatīvs efekts uz organismu, bet ja man ir jāizvēlas viens vai otrs...es (un atkal - ES, tās ir MANAS domas, nevis fakts) labāk redzētu tad sev pīpmaņus apkārt, nekā alkoholiķus un ripiniekus utt.
Nu un pēdējā piebilde šajā komentārā - jā es iesmēju par to, ka tu apgalvoji, ka uzpīpējot cilvēks savu vārdu aizmirst. Jo tas NAV kaut kāds standarta zalītes efekts. Nedz arī lēkšana ārā pa logu utt. Ja arī kaut kas tāds notiek ar cilvēku, kas uzpīpē zālīti, manuprāt, tad tas ir tas viens no tūkstoša vai pat vairāk, kam ir bijis bad trip. Ja aizdomājos par to, cik negatīvu un letālu iznākumu ir dzeršanai vai smago narkotiku lietošanai, jā.. man zālīte liekas balta un pūkaina.