pipejamzaaliite

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Bez gara ievada. Ka tad isti ir, zale (pipejama) ir slikta, loti slikta, looooti slikta? Vakar atklaju, ka tuva druska pipe. No vinas nekad, nekad to negaidiju. Mani jau tas neskar, bet vinai berns, virs un virs ir kategiriski pret, reizi nedela ievelk. Fuj! Man vienmer bija salidzinosi neitrala attieksme, bet sito negaidiju. Man ir sajuta, ka man atveras acis uz cilvekiem kuri ir mana dzive. Visu laiku tiek piespeletas taadas situacijas, gluzi ka filmas. Man apnik :( Nekas nav ta ka izskatas.
27.12.2016 13:59 |

Reitings 1060
Reģ: 13.07.2015
https://www.leafly.com/start-exploring
LV ar savu atpalikušo padomju domāšanu nekad nesasniegs labu liberālu līmeni valstī.
29.12.2016 10:36 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Es domaju , ta ... ka ja es nepipetu , tad tagad visdrizak butu trako maja un es to nesaku jokojot.
Pipe daudz vairak cilveku neka , nepipetaji var iedomaties, Reti kurs to atdzist , citi vel kompanijas pec piebildis , cik tas ir slikti /pretlikumigi u.t.t , bet vakara atnaks majas un sasitis kasi un atlaidisies divana kadas komedijas prieksa.
Es esmu no tiem cilvekiem , kas principa var iziet ari cilvekos tikko pipejusi un tu nezinadams pat nepateiksi.
Man tas dzivot netrauce..... galvenais ir saglabat kaut kadu merenibu nu , lai nav ta , ka tev ir pilns ssaraksts ar darbiem un tu uzpipe un izdoma ------ aj , izdarisu visu rit ..... ! Bet vakara pec padaritam lietam , kapec ne ?
29.12.2016 11:34 |

Reitings 417
Reģ: 05.01.2014
Es esmu no tiem cilvekiem , kas principa var iziet ari cilvekos tikko pipejusi un tu nezinadams pat nepateiksi.

kā tas ir?(t) saedies 100 paciņas košlenes, saputies ar smaržām?
nu nezinu, "pīpu" SMAKU nevar nejust, ja tikko esi "nopīpējies" un iznācis cilvēkos. ES jūtu uzreiz:-D no manis nenoslēpsi!:-D8-)
29.12.2016 11:40 |

Reitings 1143
Reģ: 06.07.2013
Caloo, pa lielam tavas domas šajos jautājumos man ir saprotamas, un es daudz ko no tevis rakstītā esmu pati teikusi un rakstījusi savā dzīvē. Tomēr man ir vēl viens skatījums šajā jautājumā, kas ir izveidojies varbūt pēdējā gada laikā. Garīgi un visādi citādi nobriedis cilvēks ir ar saviem konkrētiem, iespējams, atšķirīgiem viedokļiem no citiem cilvēkiem, nekad nebūs ļoti kategorisks, skaļi nosodošs utml. Harmonija ir tad, kad cilvēks pieņem balto, melno, pelēko un visus pārējos toņus kas ir. Tev tas nav pašam jādara ja nav pieņemami, bet citu cilvēku izvēli, ja tā kaitē vairāk viņam pašam, nebūtu labi saukt par stulbu. Bet tam kam es piekrītu visvairāk - ir jārisina problēmas tās, kuras ir reālas, ir jāpiepilda sava dzīve pietiekami, lai nebūtu vēlēšanās ļauties netikumiem. Bet tiesības uz netikumiem jāpiebilst, ka ir vienādi gan sievietēm, gan vīriešiem, abi ir cilvēki un ne vienmēr var tikt galā ar pieauguša cilvēka dzīves nastu, tāpēc abi pakļauti riskam. Man tas viss riebjas, bet es pieņemu, ka ir labi cilvēki, kuriem ir netikumi, man ir viena tuva draudzene piemēram, kurai ir alkohola problēmas. Draudzene no sākumskolas jau, bet es nekad no viņas nenovērsīšos, viņa ir ļoooti laba draudzene!! un tik aizraujošs cilvēks! Es viņai šad tad izsaku savu viedokli maigā formā, bet ja redzu, ka man drīz paliks nepatīkami dēļ viņas alkohola, es vnk pieklājīgi pametu pasākumu un viss. Es nenorakstu cilvēkus, bet ir savi principi - piemēram, ģimeni neveidotu ar cilvēku, kuram ir būtiskas atkarību problēmas.
29.12.2016 11:40 |

Reitings 2995
Reģ: 22.06.2016
Alexxa neslikti satrakojusies, es skatos! Beidz ludzu skandināt par to, ka jāpaklausa tas vai sitas komentētājs. Pirmkart, mediķu domas dalas par jebkuru jautājumu. Otrkārt, man un pārējiem Niks "cormeum" neizsaka neko vairak ka Niks "cormeum". Tu tiesām doma, ka tagad pēkšņi visi sacelsies un mainīs savas domas, kas balstītas uz personīgo pieredzi, studēšanu, apkārtējo pieredzi, konsultācijām ar ārstu (wow, iedomājies, citiem ari gimenes vai draugu loka ir mediķi
29.12.2016 11:44 |

Reitings 11162
kā tas ir? saedies 100 paciņas košlenes, saputies ar smaržām?
nu nezinu, "pīpu" SMAKU nevar nejust, ja tikko esi "nopīpējies" un iznācis cilvēkos. ES jūtu uzreiz no manis nenoslēpsi!

Es nedomaju , ka ja es majas uzkurisu un pec 40 min iesu ara , no manis nesis pec zales ? :D :D nedomaju gan ....
29.12.2016 11:47 |

Reitings 2995
Hmmm aprāvās man te kaut kas. Būtība tas, ko es vēlējos pateikt ir- jebkura lieta vienmēr bus 2 frontes, par un pret. Katrs balstās uz savu pieredzi, zināšanām un avotiem. Tu paļaujies uz savu background un esi pret - nu bet labi! Neviens taču Tev nespiež pīpēt? Es paļaujos uz savu background un palieku pie sava. Un nevajag jau 5.reizi ieteikt ekskursija aiziet uz narkoloģijas centru. Ja Tu tik tiesām tur esi bijusi vai pazīsti kadu, kas tur strada(un nevis salasījusies oficiālos report), tad Tev vajadzētu ta ka zināt, cik daudz lv tiek noklusēts, pārspīlēts un darīts aiz "tapat vien".
29.12.2016 11:50 |

Reitings 2995
Wee, cik forsi lasīt par stereotipiem un izdomājumiem, ne? No zāles aizmirst savu vārdu, nezin kur jāiet pēkšņi, vel kas.... :-D ragi ari ganjau, ka aug!
29.12.2016 11:51 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Ja nav attiecīgu veselības problēmu, ko ar to marihuānu labot, nekāds tāds pats efekts nebūs - nekas neuzlabosies, tikai pasliktināsies. Šitās narkomaniņu atrunas vienkārši netur kritiku.

Gribēs uzpīpēt, atradīs iemeslu.
Stresa noņemšana, atslābināšanās - cilvēki strādā, dara savu darbu, pēc tam ir tik lielā stresā un uztraukumā ka savādāk neprot to noņemt, kā pīpējot kaut kādus sūdus.
Vēl var saprast cilvēkus kas karo un kuri var zaudēt dzīvību jebkurā brīdī, var saprast, ka vajag uzpīpēt.
Vai tad cilvēki ir tādi lupatas palikuši, ka nevar savādāk atbrīvoties.
Pusstunda uz trenažiera, līdz sviedriem, auksta duša un būs eiforijas sajūta, bez sūdiem.
Es domaju , ta ... ka ja es nepipetu , tad tagad visdrizak butu trako maja un es to nesaku jokojot.

Tāpat arī alkoholiķi ir gatavi nomirt ja nedabū iedzert.
29.12.2016 11:51 |

Reitings 417
tikko pipejusi un tu nezinadams pat nepateiksi.

Spriedu pēc tava komentāra, pirmā! nebiji minējusi 40 min. :-D
29.12.2016 11:53 |

Reitings 2995
Vai tad cilvēki ir tādi lupatas palikuši, ka nevar savādāk atbrīvoties.

Bet kas Tev teicis, ka obligāti jabut tikai 1 veidam ka atslābināties? Iedomājies, ir sportisti, kas visu dienu treniņos pavada, bet tad majas uzpipe, jo vienkarsi patīk ta sajuta! Kas tie par aizvēsturiskiem un sekliem apgalvojumiem? Cilvēks kūkas ari ēd jo garšo! Vienkarsi garšo, nevis tadel, ka vins ir narkomāns un atkarīgais no kūkām ;)
29.12.2016 12:00 |

Reitings 11162
Tāpat arī alkoholiķi ir gatavi nomirt ja nedabū iedzert.

nu ne gluzi , tam ir sakars ar ko pavisam citu , bet es negribu to seit atkal iztirzat. Bet tici man cilveks ar ne tik stabilu psihi , maz ticams ka spetu rikoties ta ka es ....
29.12.2016 12:04 |

Reitings 11162
Spriedu pēc tava komentāra, pirmā! nebiji minējusi 40 min.

es drizak runaju ne par konkretu laiku/ minutem , bet par izskatu un uzvedibu , pec tas tu nepateiktu , ka es esmu pipejusi .....
29.12.2016 12:05 |

Reitings 2995
Man liekas, ka tie, kas redzējusi 1-2 neveiksmīgus ballīšu pipetajus vai "atmorozokus generalis" (kas ari bez zāles ir patizli), tiem liekas, ka uzreiz baigi var redzēt kurs ir pīpējis vai ne
29.12.2016 12:12 |

Reitings 417
wee, nu ko lai saka, tad precizē savu komentaru, raksti pilnīgāku, lai saprotu.8-) lai man nav kur tev piesieteis :-D
29.12.2016 12:15 |

Reitings 1143
Reģ: 06.07.2013
dr5 - zinu vienu ļoti akurātu zāles smēķētāju, nu pat viņam var pateikt, ka ir pīpējis, kur nu vēl visiem pārējiem kurus zinu, kuriem pateikt ir vēl vieglāk. pašam no malas tik liekas, ka nevar, bet uzvedība mainās diezgan stipri un visiem. zinu daudzus zāles smēķētājus.
29.12.2016 12:22 |

Reitings 3267
Reģ: 20.05.2016
paulalala
Garīgi un visādi citādi nobriedis cilvēks ir ar saviem konkrētiem, iespējams, atšķirīgiem viedokļiem no citiem cilvēkiem, nekad nebūs ļoti kategorisks, skaļi nosodošs utml.

Hmm, manuprāt mēs visi saprotam, ka viss nav balts un melns, bet tas ir daudz vairāk redzams runājot par konkrētām lietām. Es saprotu, ka kāds var sacepties, piemēram, par manis teikto, ka pīpēt ir stulbi. Un konkrētajam cilvēkam var būt argumenti, kāpēc viņam to vajag. Labi, man nav problēmu piekrist, ka viņam to vajag. Bet tas nemaina manu viedokli, ka vispār pīpēt ir stulbi, jo negatīvā ir daudz, daudz vairāk nekā pozitīvā, kas katram indivīdam var slēpties viņa subjektīvajās sajūtās. Tā ir izšķiršanās, kas ir svarīgāks - sajūtas, vai reālais ļaunums savai un apkārtējo veselībai un apkārtējo sajūtām.
Ai, baigā filozofija sanāk, nez vai ir vērts grimt tajā visā. :D Katrā ziņā, imho neveidotos diskusija, ja būtu nevis konkrēts viedoklis, bet tāda vispārīga vāvuļošana. Man, piemēram, bija interesanti palasīt ko pašas zālītes atbalstītājas par to visu saka.
Ja Tev šķiet, ka mans viedoklis ir kategorisks, skaļi nosodošs vai, ka es uzspiežu to citiem (es esmu tikai izteicis savas domas un nevienu te neesmu nolamājis, vai aicinājis šī topika zālītes atbalstītājas tūlīt pat mainīt savu dzīvesveidu :D), tad salīdzinājumam izlasi DieKleineHexe komentāru 7.lapā "Ja nav attiecību ar otras puses mammu" topikā. :D :D
29.12.2016 12:52 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Bet kas Tev teicis, ka obligāti jabut tikai 1 veidam ka atslābināties?

Atslābināties var dažādi, tāpat kā vienmēr atrast iemeslu lai uzpīpētu.
Tikai cilvēki kuri nekad nav lietojuši marihuānu, un kuri var iegūt to pašu efektu bez tās.
Iedomājies, ir sportisti, kas visu dienu treniņos pavada, bet tad majas uzpipe, jo vienkarsi patīk ta sajuta! Kas tie par aizvēsturiskiem un sekliem apgalvojumiem? Cilvēks kūkas ari ēd jo garšo! Vienkarsi garšo, nevis tadel, ka vins ir narkomāns un atkarīgais no kūkām

Tas pats kad cilvēks ievēro katru dienu ievēro veselīgu dietu, bet dienas beigās apēd saldumus.
Tādai diētai jēgas nav, tad labāk iet vidus ceļu un mēreni ēst visu.
Par sportistiem, es nesaprotu kam viņiem vajadzīga zālīte ? Pēc smagas un intensīvas sportošanas ir tāds atslābums, ka neko vairs negribas, tikai atpūtu. Ja nu vēl prasās kau kas apdullinošs, tad laikam tomēr ar galvu kaut kas nav kārtībā.
29.12.2016 12:52 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Šitās narkomaniņu atrunas vienkārši netur kritiku.

Jau tas vien, ka cilvēks tik ātri uzņemas izteikt diagnozes, manī raisa neuzticību visam ko tāda persona runā. Kur te kāds narkomāns? Cilvēki vienkārši diskutē, es tai skaitā, pat pamēģinājusi neesmu. Citas ir mēģinājušas un runā pēc pieredzes, es zinu kas ir pamēģnājuši un zinu kas ilgtsoši pīpo, pēc tā arī spriežu. Es neatbalstu, bet nevienu dzīvot nemācu.
Es šeit nemanu narkomānu atrunas, es lasu dažādus viedokļus.
29.12.2016 16:20 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits