Caloo, pa lielam tavas domas šajos jautājumos man ir saprotamas, un es daudz ko no tevis rakstītā esmu pati teikusi un rakstījusi savā dzīvē. Tomēr man ir vēl viens skatījums šajā jautājumā, kas ir izveidojies varbūt pēdējā gada laikā. Garīgi un visādi citādi nobriedis cilvēks ir ar saviem konkrētiem, iespējams, atšķirīgiem viedokļiem no citiem cilvēkiem, nekad nebūs ļoti kategorisks, skaļi nosodošs utml. Harmonija ir tad, kad cilvēks pieņem balto, melno, pelēko un visus pārējos toņus kas ir. Tev tas nav pašam jādara ja nav pieņemami, bet citu cilvēku izvēli, ja tā kaitē vairāk viņam pašam, nebūtu labi saukt par stulbu. Bet tam kam es piekrītu visvairāk - ir jārisina problēmas tās, kuras ir reālas, ir jāpiepilda sava dzīve pietiekami, lai nebūtu vēlēšanās ļauties netikumiem. Bet tiesības uz netikumiem jāpiebilst, ka ir vienādi gan sievietēm, gan vīriešiem, abi ir cilvēki un ne vienmēr var tikt galā ar pieauguša cilvēka dzīves nastu, tāpēc abi pakļauti riskam. Man tas viss riebjas, bet es pieņemu, ka ir labi cilvēki, kuriem ir netikumi, man ir viena tuva draudzene piemēram, kurai ir alkohola problēmas. Draudzene no sākumskolas jau, bet es nekad no viņas nenovērsīšos, viņa ir ļoooti laba draudzene!! un tik aizraujošs cilvēks! Es viņai šad tad izsaku savu viedokli maigā formā, bet ja redzu, ka man drīz paliks nepatīkami dēļ viņas alkohola, es vnk pieklājīgi pametu pasākumu un viss. Es nenorakstu cilvēkus, bet ir savi principi - piemēram, ģimeni neveidotu ar cilvēku, kuram ir būtiskas atkarību problēmas.