pipejamzaaliite

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Bez gara ievada. Ka tad isti ir, zale (pipejama) ir slikta, loti slikta, looooti slikta? Vakar atklaju, ka tuva druska pipe. No vinas nekad, nekad to negaidiju. Mani jau tas neskar, bet vinai berns, virs un virs ir kategiriski pret, reizi nedela ievelk. Fuj! Man vienmer bija salidzinosi neitrala attieksme, bet sito negaidiju. Man ir sajuta, ka man atveras acis uz cilvekiem kuri ir mana dzive. Visu laiku tiek piespeletas taadas situacijas, gluzi ka filmas. Man apnik :( Nekas nav ta ka izskatas.
27.12.2016 13:59 |

Reitings 226
Reģ: 20.11.2016
cormeum, vai tu esi psihiatre? Tad varbūt labāk pievērsties savai nozarei un ierobežot benzodiazepīnu izrakstīšanu pa labi un kreisi. Cilvēki, kuri lieto psihotropās vielas, kuras viņiem izraksta psihiatri, bet kuri notrulina cilvēku un rada atkarību, ir varbūt pat vairāk sastopami nekā zālīšu pīpētāju, ir arī tādi cilvēki, kuri dabū receptīti tikai tāpēc, lai apreibinātos.
28.12.2016 22:26 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
marcy, ko sanervozējies? Tas, ka pasaulē ir arī citi draņķi, nepataisa zālīti par labu lietu.
28.12.2016 22:28 |

Reitings 226
Reģ: 20.11.2016
Un tajā pašā laikā tu izmanto internetu lai padarītu to labu.

Uzraksti man privāti, padalīšos ar to, ko zinu no personīgās pieredzes. Diskusijā, kur vairums viedokļu ir pret marihuānu, nedalīšos ar savu personīgo pieredzi par marihuānu, lai man pēc tam uzklūp virsū, tirzājot katru teikumu.
Interneta saiti iedevu tāpat. Neko nevienam nepierādu.
28.12.2016 22:29 |

Reitings 2995
Reģ: 22.06.2016
Katrs tik kam vēlas :-) Es ticu savām acīm, ausīm un sajūtām. Cits varbūt tic rakstiņiem no interneta vai cilvēku vārdiem, kuri paši visdrīzāk zāli ir labi ja paošņājuši. :-)
28.12.2016 22:30 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Tad varbūt labāk pievērsties savai nozarei un ierobežot benzodiazepīnu izrakstīšanu pa labi un kreisi.

Benzodiazepīni pie noteiktām indikācijām sniedz labu efektu, bet... ilglaicīgi tie vairāk nodara skādi. Manā pusē mēdz būt ļoti piesardzīgi ar šo medikamentu izrakstīšanu. Es, personīgi, kontrolēju, kādus medikamentus un cik ilgu laiku lieto. Tas tā... atkāpei no tēmas :D
28.12.2016 22:33 |

Reitings 3267
Reģ: 20.05.2016
so.so
Tu vari teikt, ka viņa nav tavā gaumē, tev ir visas tiesības uz savu gaumi. Pasaki un liecies mierā. Nevis pataisi savu gaumi par kaut kādu kritēriju, pēc kura sievietēm visā pasaulē jādzīvo, jo "īpaši jau nu sieviete" vai "kur nu vēl sieviete" tā taču nedara. Visām pasaules sievietēm tagad būtu jākaunas, jo tu viņas neprecētu?

Kautkā nešķiet īsti forši apspriest sfērisku zirgu vakumā, jo man grūti saprast, par ko tieši Tu man piekarināji to seksista birku un ko tavuprāt es nedrīkstu rakstīt forumā.
Rekur ir mans 1 komentārs no 19, no kura Tu izrāvi to 1 citātu:
Es īsti nešausminos , bet nu pasakiet, vai smēķēt vispār nav stulbi? Pat nerunājot par ietekmi uz plaušām - naudu tērē, drēbes smird, zobi dzeltē, elpa smird un labums no tā kāds? Es vēl saprotu, kad pusaudži to dara, lai izceltos savā barā, sajustos pieaugušāki utt. Bet cilvēkam saprātīgā vecumā kāpēc tas būtu jādara un vēl jo vairāk sievietei?

Vari konkrēti norādīt, kas manis rakstītajā ir tik šausmīgs un nepareizs?
28.12.2016 23:35 |

Reitings 1143
Reģ: 06.07.2013
Caloo, izskatās, ka tev liekas, ka sievietei ir mazāk "tiesību" uz trūkumiem jeb netikumiem kā vīrietim :) par seksismu piekritīšu ja ņem šo citātu tieši.
28.12.2016 23:44 |

Reitings 3267
paulalala
Sasmējos. :)
Sievietei ir tādas pašas tiesības kā vīrietim. Bet nevajag iedomāties, ka sieviete un vīrietis ir vienādi, ka šie netikumi viņus ietekmē vienādi, ka viņu (un viņu netikumu) ietekme uz bērnu ir vienāda. :)
29.12.2016 00:09 |

Reitings 2478
Reģ: 03.11.2016
Nu ja, jo mūsu organisms ar trīs acīm un deviņām kājām ir tik baismīgi atšķirīgs no vīrieša, ka viens dūms un jāiet šopingā pēc zārka vai eksorcista..

Vēlos šo nominēt kā vienu no labākajiem komentāriem 2016. gadā :D
29.12.2016 01:28 |

Reitings 7682
Jap, piekritu Marcy. Dazus psihologus vai kas nu tur izraksta zales, vajadzetu klapet ar sudainu mietu.
Atceros, ka aizveda mani uz slimnicu pec sliktas kardiogrammas lai veiktu kautkadu krutaku. Pecak noskaidrojas, ka tas no panikas lekmes ko es jau zinaju. Un izrakstot mani no slimnicas, man iedeva trankvilizatorus nedelai. Ka izgaju no ekas, izmetu. Pilnigi nejutu vajadzibu. Si zalu izrakstisana tik vieglu roku ir nenormala.
un pat es, zales noliedzeja, neuzskatu to par neko TAAAADU un tas balstoties tikai uz pashas redzeto.
Nezinu par kadiem slepenajiem spaisa lietotajiem te ir runa. Neticu, ka no plikas, labas zales ir tik nenormali gluki ja lieto reti. Gluki ir tiem kuri zali mixee ar s**iem
29.12.2016 07:46 |

Reitings 7682
Caloo
Tu gadijuma neesi jau seit agrak bijis foruma lietotajs? Ar katru tavu kom man rodad arvien lielaka parlieciba, ka kautko tadu jau esmu lasijusi
29.12.2016 07:49 |

Reitings 7408
Neticu, ka no plikas, labas zales ir tik nenormali gluki ja lieto reti.

Ir. Tos rada THC - viela, kuras dēļ zāli - to tīro un labo, vispār pīpē. Būs vai nebūs gļuki, tas atkarīgs no katra organisma individuāli un tieši tajā brīdī. Palasi, kaut vai ko Cormeum raksta - cilvēks ar medicīnisko izglītību, ja pašai nav iespējas pieteikties ekskursijā uz kādu slimnīcu. Viņa reāli ar viņiem ir strādājusi, nevis tic tur vai netic kaut kādiem nostāstiem. Ar mediķiem parunājies, paskaties narkoloģijas slimnīcu statistiku (Tie nav muļķi, prot zāli no spaisa atšķirt), paskaties uz reālo situāciju, nevis 3 apkārtējo cilvēku pieredzi un vēl dažiem, kam paveicies un kas tamdēļ netā postulē, ka tas tagad ir īstais, labais, nekaitīgākais no visa. Tā nav. Neārstē marihuāna vēzi un aizliegto vielu sarakstā arī nav bez iemesla.
29.12.2016 08:28 |

Reitings 7682
Alexxa
Bet kāpēc tad Amerikā izmanto medicīnisko marihuānu tik daudz un dažādām kaitēm? Ja tā būtu tik slikta, tad taču to neizmantotu.
p.s. es vnk diskutēju, necenšos kautko pierādīt. man tiešām interesē, gan ne personīgai lietošanai ;)
29.12.2016 08:35 |

Reitings 7408
Bet kāpēc tad Amerikā izmanto medicīnisko marihuānu tik daudz un dažādām kaitēm?

Pie mums arī izmanto, arī opiju un amfetamīnu. Bet tāpēc jau MEDICĪNISKO - pareizās devās, ārsta uzraudzībā un pret konkrētām kaitēm, un tikai tik ilgi, cik ārsts uzskata par nepieciešamu, lēmumu par šādiem medikamentiem pieņem kā galējo, nevis vienkārši vesels cilvēks uz savu galvu kaut ko lieto un stāsta, ka viss kedā - tā nav. Veselam cilvēkam nekas no medicīnas arsenāla nebūtu jālieto - tāpēc uz zālēm vienmēr ir tie brīdinājumi, ka medikamentu lietošana bez pamata ir kaitīga. Tas tā tiešām ir. Tāpēc arī eksistē stingrās uzskaites medikamenti, jo ir tādi dulburi, kas uz savu galvu gribētu tos palietot pašdiagnozticētām slimībām. Tas nav pareizi - nevietā lietojot, par narkotiku var kļūt pat visvienkāršākās saaukstēšanās zāles.
29.12.2016 08:44 |

Reitings 7682
Mani vienmēr mazliet smīdinājis uzskats, nelietot medikamentus bez pamata. Ķermenī notiek vienas un tās pašas blakuslietas vajadzīgajai ārstēšanai gan tad kad tu lieto jo vajag, gan tad ja lieto jo nevajag. Tātad teorētiski nav jau reāli svarīgi, vajag vai nē. Ja vajag, tu ārstējies plus notiek citas huiņas. Ja nevajag, bet lieto, notiek huiņas.
29.12.2016 08:50 |

Reitings 7408
Ja vajag, tu ārstējies plus notiek citas huiņas. Ja nevajag, bet lieto, notiek huiņas

Kas tas par samurgojumu? Ja ir jāsaglābj kāda lielāka kaite un tāpēc ir arī blakus parādības, tas tomēr ir veselības vārdā - galvenā problēma tātad ir pārāk traucējoša. Bet kur arguments lietot, lai dabūtu hu**as, ja bez tā var iztikt, jo viss taču ir labi? Kaut kāda slimā domāšana.
29.12.2016 08:55 |

Reitings 7682
Alexxa
Tu nesaprati vai nepareizi izteicos. Es to rakstīju tikai dēļ tā teiciena - nelietot medikamentus bez vajadzības. Blakusparādības jau ir iespējamas gan lietojot ja vajag, gan lietojot ja nevajag. Tieši tas pats ar medicīnisko marihuānu. Jā, tu lieto ārsta uzraudzībā, bet tas jau nemaina to, ka lietojot vienatnē(retu reizi un labu mantu) efekts ir tāds pats.
29.12.2016 09:04 |

Reitings 3267
Beibe.Marta
Tu gadijuma neesi jau seit agrak bijis foruma lietotajs? Ar katru tavu kom man rodad arvien lielaka parlieciba, ka kautko tadu jau esmu lasijusi

Nop, kā sāku ar šo kontu, tā arī rakstu.
Domā, ka tas ko saku, ir kaut kas tik radikāls un atšķirīgs, ka citi arī nevarētu tā domāt?
29.12.2016 09:42 |

Reitings 7408
Tieši tas pats ar medicīnisko marihuānu. Jā, tu lieto ārsta uzraudzībā, bet tas jau nemaina to, ka lietojot vienatnē(retu reizi un labu mantu) efekts ir tāds pats.

Ja nav attiecīgu veselības problēmu, ko ar to marihuānu labot, nekāds tāds pats efekts nebūs - nekas neuzlabosies, tikai pasliktināsies. Šitās narkomaniņu atrunas vienkārši netur kritiku.
29.12.2016 09:43 |

10 gadi
Reitings 2587
Reģ: 07.03.2011
Pag, pag, med.marihuānas sakarā ārsts taču neizraksta - ej tagad pīpēt jebkuru zāli (izņemot, iespējams, sāpju gadījumus). Ir vispār kaņepju grupa ar ļoti zemu THC, ir taču medikamenti bez THC, kas izmanto kaņepes citas īpašības. Un tas, ka pilienus, eļļas u.c. lieto profilaksei, nevienu nepadara par atkarīgo.
29.12.2016 10:18 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits