Nedabīgi balti zobi

Reitings 329
Reģ: 29.12.2012
Sveikas!
Kur Rīgā var izbalināt pērļu baltus zobus? Un kādas ir cenas par balināšanu? Jo, cik esmu interesējusies, ļoti daudzās zobārstniecības klīnikās balina tikai līdz maksimāli gaišākajam, taču dabīgam tonim (B1). Un viņi paraksta līgumus, ja gadījumā klienti nav apmierināti ar rezultātu. Man zobārsts teica, ka man ir visgaišākais dabīgais tonis, tad nu es vēlos uzzināt, kur izbalināt nedabīgi baltus zobus un par cik. Lūdzu, neieteikt nekādas plāksnītes, kapes vai zobu pastas, tām neticu.
26.12.2016 23:47 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Caloo
Neapstridesu protams. Man labaka pieredze bija ar klasiskajam.
27.12.2016 14:19 |

Reitings 737
Reģ: 26.10.2014
Marta- jā, viņa savā YouTube sīki smalki par tiem zobiem stāstīja, kā, kur un kādēļ tieši tā taisījusi...
Par zobu balināšanu - taisnība daļēji ir tam ka ne vienmēr var izbalināt nedabīgi baltus... tas tādēļ ka daži zobi balinās labāk nekā citi... man ir samērā balti, esmu balinājusi pie zobārsta vairākas reizes, nekas nav sabojāts, bet pēc balināšanas tā arī neizdodas dabūt neko baltāka par to B1... balināju ar Carbamide Peroxide gēlu.... ja zobi dzeltenīgi, tad efekts protams ir redzemāks un liekas ka tagad super balti.... labprāt pamēģinātu ar kādu citu metodi, bet nēsmu dzirdējusi ka ar balināšanu vien kaut ko diži baltāku varētu dabūt...
27.12.2016 17:56 |

Reitings 329
Reģ: 29.12.2012
Ieliku random meitenes bildi un skatos visas te viņu zina :-D
Odria, kur Tu pirki to Carbamide Peroxide gēlu?
Un ar tiem Crest arī nevar izbalināt baltākus par to B1? Ir kāda starpība, vai sūta no ASV vai no Honkongas? Jo ebay pārsvarā piedāvā no Honkongas (t)
28.12.2016 01:51 |

10 gadi
Reitings 139
Reģ: 29.01.2009
Man par šo tēmu saistībā sakrājušies pāris jautājumi, gan jau kāda mācēs atbildēt:
1) Kuras ir labākās Crest Whitestrips? Glamorous vai Professional Effects?
2) Iherb.com ir tāds PlusWhite komplekts, sastāv no kapes, gela un tīrāmā līdzekļa, kāda ir mēģinājusi? Labāks par Crestiem?
3) Cik daudz ar Crestiem var izbalināt, lasīju, ka tikai līdz dabīgajam tonim?
4) Vai pēc lietošanas nav tendence ātrāk dzeltēt?
5) Kā ar mājas metodēm - soda ar citronu vai ūdeņraža pārskābi? Oglīti? Iesakat/neiesakat? Ir pozitīvi rezultāti?
03.01.2017 14:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits