Atceros, ka bērnībā, stundās, kad bija garlaicīgi, meklēju raupjākos matus un rāvu ārā, taču par laimi, nav salabājies šis ieradums.
Man šis pēdējā laikā pavilcies.. Sākotnēji redzēju te diskusiju, ka meitenei daži mati aug raupji un tumši/melni, pēc ~6mēn pamanīju, ka manās gaiši brūnajās saknēs aug daži tādi paši - melni, raupji, deformēti. Tagad regulāri meklēju raupjākos, rauju ārā un skatos sakni, vai ir melna vai gaiši brūna.. Darbā ik pa laikam pieķeru sevi pētot izrauto matu un paliek tā dīvaini.
Kad bija utis pamatskolā, sāku aiz ausīm beigtās gnīdas ārā lasīt - brac pa mata garumu un, kad sajūti kunkulīti, izvelc ārā.. Beigās pamanīju, ka to daru vēl pāris gadus pēc matu nomaiņas (kad gnīdu gabals jau sen izaudzis un nogriezts), bonusā pāri reizes dabūju aizrādījumu, vai lasot sev gnīdas sev ārā no matiem, sakaunējos un pamazām beidzu.
Par pēdējiem gadiem atceros, ka tad, kad mati ir tīri/svaigi mazgāti, man viņiem jābrauc cauri ar pirkstiem un jāķemmē. Ja netik tīri tad tikai no aizausīm. Ķemmējot ar pirkstiem tāda nedaudz
comforting sajūta.
Paldies, Dievam, man problēma ar raušanu nav, ja neskaita raupjos. Varu tikai iedomāties, cik šausmīgi tas ir :/
Jūtu līdzi un piedod par diskusijas piespamošanu. Aizdomājos par lietām, kurām iepriekš nebiju domājusi..