Man tas skiet kaut kas loti lidzigs tam, ka es plesu sev adu no sejas. Ja man uzmetas neliela pumpina vai ir sausa ada, es vienkarsi kasu seju, un ja ir ta pumpa, man obligati ta ir jaizspiez lidz asinim un janoples velak krevele. Taja bridi es saprotu, ka tas izskatisies slikti, un nejutisos labi, bet es turpinu to darit katru dienu.
Esmu pietiekami izskatiga, tacu del sis problemas man vienmer nakas lietot maskejoso kosmetiku, un kad cilveki ierauga mani bez tas vini izbriniti jauta vai man ir alergija vai kaut kadas nopietnas problemas, jo izskatas tiesam sausmigi.
Un es to daru pavisam neapzinati reizem, sad tad pat darba sapulces esmu piekerusi sevi to daram, un tad es saprotu cik briesmigi tas ir izskatijies.
Protams, nesaku, ka man ir jebkada veida psihologiskas problemas, bet tikai gribeju uzrakstit so komentaru, lai saproti, ka Tev ta nav vienigajai. Man, teiksim, gan - ne ar matiem.. Bet pielauju, ka daudzam sievietem ir sada veida problemas.
Es noteikti neieteiktu uzsesties uz specigiem medikamentiem, jo saprotams, ka ta ir psihologiska veida problema, un sadus traucejumus nav ieteicams arstet ar tabletem un ripinjaam. Jo pectam var klut vel sliktak.
Es esmu atradusi veidu, ka palidzet sev - ja lietoju kosmetiku, tad tajos mirklos es savu seju neaiztieku, jo vienkarsi liekas, ka seja ir sapuceta un to negribas izbojat.
Varbut ari Tev ir jaatrod veids, ka sevi no ta atturet vai likt pie ta piedomat?
Varbut sac skatities video, kur meitenes stasta par skaistiem matiem (mana gadijuma ar manu sejas-pleshanas problemu tas palidz, jo tad biezak saku domat, ka butu ja man butu skaista ada, un es beigtu darit so stulbumu, un tad brizos, kad velos atkal kerties klat pie savas seja sun tas plucinasanas, man atmina pazib sie video un doma, ka es negribu izskatities pec monstra un man sevi ir jakontrole).
Iespejams palidzet lakata, cepures nesasanam kad vien tas ir iespejas?
Ceru, ka Tev izdosies risinat so problemu, tacu silti iesaku neversties pie nekadiem arstiem, jo visas ieksejas problemas varam uzlabot tikai mes pasi, jo tas ir radusas musu pasu stresa vai citu iemeslu del, un neviens nezinas labaku veidu ka palidzet, ka tikai Tu pati.
Atvaino, ja mans salidzinajums bija pilnigi stulbs un velu Tev veiksmi, ka ari iesaku mazak koncentreties uz so problemu, jo gluzi tapat ka vegitativa distonija - jo vairak par to domasi, postus rakstisi un liksi sev par to domat, jo mazaka ceriba, ka si problema saks uzlaboties pati no sevis.
Esi stipra :)