Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

PRAKSE

Reitings 40
Reģ: 26.07.2011
Kāda varētu mani kaut nedaudz apgaismot un izskaidrot kā notiek prakse augstskolā? Liekas, ka reāli praksi nevarēšu iziet, tad nu vēlos tikai parakstītus papīrus, bet kā augstskola pārbaudīs vai es reāli to praksi esmu izgājusi? Vai zvanīs uzņēmumam, kaut kā interesēsies? Vai kontaktēsies tikai ar to personu, kas man it kā skaitās darba vadītājs prakses vietā? Un cik liela ir iespēja, ka augstskola neapstiprina manu prakses pieteikumu - vai viņi to dara bieži? Nu, pa lielam, lūdzu padalieties ar savu prakses pieredzi.. liels paldies!!!
20.12.2016 13:18 |

Reitings 3533
Reģ: 27.01.2014
Mani praksē nereizi nepārbaudīja. Prakses vadītājs parakstīja prakses beigās vajadzīgos dokumentus un viss. Prakses vietu izvēlējos pati, augstskola sazvanījās un sakārtoja pārējos papīrus.
20.12.2016 13:21 |

Reitings 265
Reģ: 07.12.2009
Prakses vietas "meklēju" pati. Gāju savās darba vietās. Nekad neviens nav ne zvanījis, ne pārbaudījis. Visas atskaites un sekmes sarakstīju pati, prakses vadītāji tikai parakstijās. Šaubos, ka kāds vispār tās manas atskaites lasīja. Un es studēju valsts augstskolā, nav tā, ka kaktu kantoris. Tāpēc, nesatraucies par praksi.
20.12.2016 13:30 |

Reitings 4041
Reģ: 20.07.2014
Es praksi gāju uzņēmumā, kurā strādāju. Praksi gāju tīri fiktīvi jo es visu pati jau daudz maz zināju ko man vajag. Ne reizi neviens neko neinteresējās un es daudz ko prakses atskaitē piefantazēju :D
Nepieņems tavu iesniegumu tikai tad, ja tev prakses vietā nebūs iespēja izpildīt visus prakses uzdevumus.
20.12.2016 13:49 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits