datora pele - kur?

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Man tāds random jautājums. Kādos veikalos var nopirkt bezvadu datorpeles? Man interesē tieši Kuldīga ja nu kāda zin šo pilsētu, nebūs daudz laika staigāt un nepārzinu tehnikas veikalus.
13.12.2016 16:05 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Nu jau sen kā par vēlu to mainīt + nav tā, ka visu laiku slēdzas laukā, bet laiku pa laikam, pat nemanāmi jo auto pilotā ir aizgājis to bateriju izņemt un ielikt. Tomēr, nedomāju, ka pelīte ar vienu mazo bateriju būtu tā īstā priekš geimera, spēlēt jau var, bet pat spēlēšanā, ar visām citām pelēm ir bijis ērtāk.
13.12.2016 16:59 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Tomēr, nedomāju, ka pelīte ar vienu mazo bateriju būtu tā īstā priekš geimera, spēlēt jau var, bet pat spēlēšanā, ar visām citām pelēm ir bijis ērtāk.

Man nav gadījies satikt peli, kam būtu vairāk, kā 2 pogas un rullītis un tikai viena baterija. Ne jau ar parastajām pelēm geimeri krāmēsies. Man fermai pietiek, bet kam nopietnākam ar to būtu par vāju. Paskaties to, ko es linkā ieliku kā ieteikumu - tā vispār ir uz doka liekama, var uzlādēt cik vajag un nekādas bačas nemaz nav jāliek. Darbā tie, kas tādas nopietnākas spēlītes spēlē, visi darbojas ar tādām.
13.12.2016 17:37 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Nu tā pele jau nopietnāka ir, vienīgais tā lādēšana man nav pierasta. Zini kā, ja var 24/7 spēlēt tad nebūs laika lādēt. :D Ferma ir ferma, par to neiet runa.
13.12.2016 17:43 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)