Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kā uzveikt stresu un sliktu pašsajūtu?

Reitings 106
Reģ: 27.10.2016
Čau, meitenes!
Ir jau sācies pirms sesijas laiks un darbi ir gana. Jums nav tā, ka brīžiem liekas, ka viss ir apnicis un noriebies un vienkārši gribās visam uzmest? Ko jūs dariet, lai uzveiktu tos brīžus un uzveiktu stresu? Slikta pašsajūta jau rodas no domas par kārtējiem darbiem un ieslēdzās uzmešanas un depresīvais režīms, jums arī tā?:-/:-(
12.12.2016 19:15 |

10 gadi
Reitings 2911
Reģ: 27.08.2009
Kā tev tā sliktā pašsajūta izpaužas?
Es šajā laikā, tāpat kā pavasarī, dzeru neiroloģes izrakstītas nomierinošas zāles un Magne B6 vitamīnus, kas man reāli palīdz. Bet nu man stress izpaužas kā migrēnas lēkmju saasināšanās un zobu griešana, sasprindzināts žoklis naktīs.
Ja tas ir tikai "viss noriebies" līmenī, tad ieteiktu savākt vairāk motivācijas, veselīgāk ēst, dzert vairāk šķidruma un iet uz darbu/skolu kājām.
12.12.2016 19:21 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Es tādos gadījumos mēdzu piezvanīt un pašņukstēt klausulē draudzenei vai mammai. Viņas apsolījās mani mīlēt neatkarīgi no rezultātiem... tad uzvārīju tējiņu un mācījos, mācījos, mācījos.. :D
12.12.2016 19:26 |

Reitings 520
Reģ: 28.10.2016
Meditācija.
12.12.2016 19:27 |

Reitings 106
Reģ: 27.10.2016
so.so Nu man ir tā, ka brīžiem liekas viss vienkārši sāp un esmu slima, kaut gan ļoti labi zinu, ka tas ir vien stresiņš, kuram patīk mani pabiedēt. Agrāk mocījos ar distonijas lēkmēm.. par laimi tas ir garām, bet ik pa laikam panikas sajūtas rodas. Vēders arī vienmēr galīgi dīvains paliek uz stresiem, bet nu labi.. stress ir stress, viss uzreiz gaužām pasliktinās, protams, ir cilvēki, kuri vispār viegli uzņem stresu, bet es galīgi neesmu tas gadījums! Kas par nomierinošajām zālēm vai arī tas ir kāds uztura bagātinātājs?:)
12.12.2016 20:13 |

Reitings 3127
Reģ: 02.06.2016
tas ir kāds uztura bagātinātājs?

Magne B6 vitamīniem recepti nevajag, vienkārši aptiekā pajautā. :) Smagākos un nogurdinošākos posmos, kad vajag sakoncentrēties un savākties, var iedot papildus enerģiju, bet viņu par daudz nevar lietot. Tieši tajā trakākajā laikā, kad mazāk miega, stress utt.
14.12.2016 19:30 |

Reitings 79
Reģ: 01.05.2011
leduslauska es ari mocos ar baigo stresu...paris gadus atpakal ari ir bijushas panikas lekmes...tagad ir atgriezushas shadas tadas problemas...
mana vieniga ceriba ir joga vai meditacija
domaju,ka cilvekiem ar distonijas problemam tas ir vienigais kas varetu palidzet...labak neka lietot kkadas tabletes nerviem vai antidepresantus
Lai viss izdodas!!
14.12.2016 19:38 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits