Tām,kas cepj cupcakes

 
Reitings 334
Reģ: 02.07.2016
Sveikas.
Man ļoti gribas uz svētkiem uzcept šokolādes kēksiņus. Nekad neesmu cepusi šokolādes,bet to gan jau izdomātu.
Vēršos pie Jums ar jautājumu- kā sataisīt to "čupčiku"? Neesmu baigais speciālists virtuvē. Garnēšanā vēl jo vairāk. Cik ir mēģitāts,tik nav sanācis. Vienkārši uzpūst putukrējumu negribās. Gribas,lai ir skaisti.
Varbūt kādai ir kāda pārbaudīt, salīdzinoši negrūta recepte tam?
12.12.2016 10:24 |
 
Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
Cukurvāvere tas domāts ja vēl kakao pieliek klāt.
14.12.2016 12:04 |
 
10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
Paldies!
Beeeet joprojām aktuāls jautājums par to svaigā siera krēmu. Par proporcijām, daudzumiem
14.12.2016 14:52 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
Esmu taisījusi pēc šādām proporcijām vienu, kurā krēmsiers pamatā - http://prieksgatavot.lv/2016/06/roza-kapkeiki-ar-kremsiera-kremu/
14.12.2016 14:58 |
 
10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
Paldies!
14.12.2016 15:02 |
 
Reitings 1323
Reģ: 04.03.2012
200g krēmam vajag 100g sviesta un aptuveni 40g pūdercukurs jeb 4 ēdamkarotes (vienmēr izsijāju caur sietu pirms lieku sviestam klāt).

Pirmkārt izklausās biresmīgi, otrkārt matemātika galīgi garām pat ar kakao, jo neviens to neliks 60 gramus. :D
______________
Sviesta krēmam izmanto 80 gr sviesta istabas temperatūrā, 250 gr pūdercukura un 25 ml piena. Pēc ieskatiem var likt klāt pārtikas krāsvielas, dažādas esences, citrona miziņu, kakao (50 gr pūdercukura var aizvietot ar tādu pašu daudzumu Nesquick vai dotajam daudzumam pielikt pāris ēdamkarotes nesaldināta kakao, bet tad vajadzēs mazliet vairāk piena). Jākuļ vismaz 5 min, vēlams 10, lai sanāk viegls un gaisīgs.
14.12.2016 15:18 |
 
Reitings 334
Reģ: 02.07.2016
Es šodien pamēģināju uzcept šokolādes kēksiņus.
Paši kēksiņi sanāca garšīgi un gaisīgi,tomēr glazūra ma nesanāca.
Atradu googlē glazūras recepti,kur viss ir gramos utt.,bet nu nesanāca. Glazūra sanāca graudaina un nesmuka. Baigā vilšanās man.
14.12.2016 15:43 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
Glazūra sanāca graudaina un nesmuka

Izklausās, ka pārāk neilgi kūli to krēmiņu un/vai pievienoji par daudz pūdercukura vienā reizē (cik noprotu, no tā tas graudainums), nākošreiz pakul ilgāk (tikai krēmsieru, ja tas ir sastāvā, vienu pašu nedrīkst pārkult, paliks šķidrs un vairs nesacietēs) un pievieno pūdercukuru lēnāk, pa daļām. Es dažiem krēmiem pat ar 8 piegājieniem beru klāt. :-)
14.12.2016 16:00 |
 
Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
iekrītu ņam ņam, krems ir ilgāk jāpakuļ!!!man ir mājās krema recepte, nevaru atrast bet kā atradīšu tā ievietošu te uzreiz. Keksiņus esmu gatavojusi ļoti daudz, dažādus...
14.12.2016 16:24 |
 
Reitings 334
Reģ: 02.07.2016
Mana glazūra bija no sviesta, mascaepone un pūdercukurs.
Es arī iedomājos,ka varbūt sviests bija par šķidru?
Cik min,aptuveni ir jākuļ krēms?
14.12.2016 16:39 |
 
Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Man citreiz pūdercukurs paliek graudains paciņā, tad parasti izsijāju.
14.12.2016 16:55 |
 
Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Lasot ot krēmu sastāvu es laikam sapratu, ka tādu brīnumus negribu ēst, bet skaisti gan var uztaisīt. :-)
14.12.2016 16:59 |
 
10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
MJ, + :D
14.12.2016 17:22 |
 
Reitings 3
Reģ: 14.12.2016
ļoti labs veids kā iztīrīt cepeškrāsni - tām, kas cepj, šodien izmēģināju, iesaku
15.12.2016 20:22 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits