Sveikas, man ir diezgan priekš manis nomokoša situācija.Pat nezinu ar ko lai sāk...:-/ Ir tāda lieta, ka es nemāku draudzēties ar saviem vienaudžiem, un iespējams arī neesmu pašpārliecināta meitene. Man var teikt tā, ir gandrīz vai nemaz draugu, es jūtos vientuļa. (reizēm liekās, ka vienaudži negrib ar mani draudzēties, un es pat nepatīku viņiem).. Ir skolā cilvēki (konkrēti, ar kuriem es vēlos draudzēties), taču es nekādīgi nezinu kā lai iesāk draudzēties, un kā teikt iepatīkās viņiem, un uzsāk vispār kaut ko.:-/:-( Man ir tā kā kauns, tā kā doma - (ko par mani padomās utt., kompleksi iespējams ļoti lieli.
Un vēl visapkārt man tās meitenes piemēram ir var teikt SKAISTULES, viņas skaisti ģērbjās,pucējās utt, un citas pēc dabas jau ir skaistules, un viņas patīk puišiem utt. Es vienkārši nevaru vairs izturēt emocionāli, liekas, ka tiešām pat nevienam zēnam nepatīku, un draudzenes nē.. (no paralēlajām klasēm) Reizēm pat liekas, kāpēc es šeit vispār esmu, ja man tā ir jācieš, jo iespējams kādai tas liksies pa galam dīvaini, bet es par to pārdzīvoju ļoti....:'-(:'-(:'-(
Varbūt varat ieteikt, gan kā mēģināt sadraudzēties, ko darīt lietas labā , kā izveidot to pašpārliecinātību ( es nezinu kā lai viņu sevī vispār lai izveido) , iespējams lai es patiktu gan zēniem, gan meitenēm man vajadzētu kopt sevi- ikdienā koptus skaistus matus, apģērbus tā kā viņām stilīgus ??? Iesakiet lūdzu, es reāli tiešām vairāk to emocionāli nespēju panest, man tas ļoti sāp... reizēm tiešām gribās uztaisīt pašnāvību.....