Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Tas ir noticis, bet...

 
Reitings 59
Reģ: 01.05.2016
Sāksim ar to, ka neizveidoju šo "diskusiju", ja to tā vispār var nosaukt, lai mani noniecinātu vai man par kaut ko pārmestu. Katram savas dīvainības.
Stāstu varu sākt ar to, ka man ir 17 gadu. Jau pusgadu esmu kopā ar puisi. Viņš ir vecāks par mani. Šobrīd viņam ir 20. Saprotu, ka puišiem šajā vecumā ir svarīgas arī seksuālās attiecības. Es Viņam uzticos, un pirms mazāk nekā mēneša (3 nedēļas) zaudēju nevainību tieši ar Viņu. Tas bija sapīgi, bet nu jau tas viss ir aizmirsies.Kā jau teicu- viņiem šī sadaļa ir svarīga. Taču problēma ir tāda, ka tad, kad Viņš to vēlas... (to Viņš parāda ar glāstiem un..), man rodas tāda kā nepatīkama sajūta. It kā patīkama, bet kutinoša tik ļoti, ka gribas smieties un atrauties.. un man ne visai ir vēlme, lai tas turpinās. Vai kādai ir bijusi līdzīga situācija? Kā Jums šķiet, vai "problēma" varētu nākt no dvēseles dzīlēm? Kā lai tiek tam pāri?
Es saprotu, ka izklausās muļķīgi, bet pēc katra atraidījuma Viņš it kā ieraujas sevī. Un ir jau arī saprotams. Pusgads bez mīlēšanās nav viegls. Varbūt tas vēl vairāk stiprinātu mūsu attiecības un uzticību..
08.12.2016 01:11 |
 
Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Es domaju ka ar laiku iespejams viss mainisies. Ir jasaprot vai mili so puisi vai nemili tev nav jagul ar vinu tikai tapec ka vins to velas. Tur janut ir abpusejai velmei! Tu esi loti jauna vel un tas ir normali ka vel nav taaa velme pargulet. Kad guleji ar vinu vai pasai bija velme vai guleji taapec lai vinam butu labi?katra zinaa ja ir normalas attiecibas tad respektivi ari butu jarespekte otrs cilveks
08.12.2016 01:26 |
 
Reitings 2861
Reģ: 11.10.2014
Kā Jums šķiet, vai "problēma" varētu nākt no dvēseles dzīlēm?

vispār pirmais, ko iedomājos, bija nervu sistēmas problēma, bet varbūt arī no dvēseles dzīlēm :)
08.12.2016 10:53 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits