cik sen viņi ievācās?
es dzīvoju jaunajā vietā aptuveni nedēļu, pusotru, bet tāpat viss vēl nav perfekti līdz galam iekārtots, vēl jāurbj sienas un plaukti jāliek, brīvdienās tāpat sanāk patrokšņot (kaut man apakšā ir frizētava, tad nu šiem baigā skāde nav), dzirdu regulāri, ka ap kādiem 9-10 augšējie sāk rosīties, kaut ko darās (laikam sīkais aug), nolaiž pa trubām ūdeni vakarā (pirmajā reizē izklausījās, ka man virtuve pludo :D ), kāds mēdz pa trubām uzsist... es nezinu, ilgus gadus nodzīvoju mājā, iepriekšējos dzīvokļos šādas problēmas nebija vai arī bērna prātā reāli nepiefiksēju, man, godīgi sakot, netraucē. tas šķiet pašsaprotami, dzīvojot daudzdzīvokļu namos. bērnu staigāšana man pa galvu arī neuzsit pa nerviem, pastaigā, paskrien, pāriet.. kur tad savādāk šim savu enerģiju izlikt? :D
vienīgais, kas nepatīk - kāds no augšējiem pīpē pie sava nosūcēja, tas gan mēdz iemaldīties arī pie manis. ātri pazūd, bet nepatīkami.
grūtāk ir vakaros, ejot gulēt, jo pierasts pie kapa klusuma, liekas uzreiz, ka kāds laužas iekšā. augšējo skaņas uztveru automātiski kā zarus pa jumtu vai slīdošu sniegu dažreiz.
būtu pagaidījusi vēl nedaudz un, ja nekas nemainās dienu no dienas, tad aizietu vienkārši aprunāties.. ne līmēt zīmītes.