Mans "must have" ir tāds snobīgāks - emaljēts čuguna katls ar vāku. Visdaudzpusīgākā virtuves lieta - šodien tajā (ar vāku virsū) cepām veselu vistu, rīt vārīsim zupu, parīt ragù... Tajā ir cepta maize, gatavots pulled pork, vārīts, cepts un sautēts. Tā kā katls vienmērīgāk silst nekā plānie tērauda katli, tad viss gatavojas vienmērīgāk.
P.S. Un tas darbojas arī kā lēnvāres katls. Saliec visu vajadzīgo iekšā, ieliec cepeškrāsnī uz, piemēram, 90 grādiem un pēc 8 stundām viss ir sasautējies gatavs.
Man būtu grūti bez tumšās šokolādes virtuves skapītī (mana vājība ;) ) :-P Gatavoju ēst un paralēli baroju savu atkarību. :D Beeet - nespētu iztikt bez virtuves svariem.